in

Drizzt Efsanesi “Son Eşik” ile Devam Ediyor

R.A. Salvatore tarafından kaleme alınan Drizzt Efsanesi serisinin 23. kitabı olan “Son Eşik” ilk kez Türkçe yayımlanıyor.

Son Eşik
- Reklam -
- Reklam -

Fantastik edebiyat severlerin okumamış olsa da adını kesin duydukları efsanevi karakter Drizzt Do’Urden, türün en efsane ve tanınmış karakterlerinden biri.  Unutulmuş Diyarlar evreninde geçen ve R.A. Salvatore tarafından kaleme alınan uzun soluklu hikayesiyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan seri, Türkçeye ilk kazandırılan yirmi üçüncü kitabı “Son Eşik” ile devam ediyor.

Kitabın tanıtım bülteni şöyle:

Drizzt’le arası giderek açılan Dahlia, Artemis Entreri’yle yakınlaşmaya devam etmektedir. Unutulmuş Diyarlar için en iyisini yapmaya kararlı olan Drizzt ise her zaman evi olarak bildiği Drizzt Efsanesi Son EşikBuzyeli Vadisi’ne doğru yola çıkacaktır. Yeni dostları onunla beraber gitmeyi seçecekler midir? Drizzt karanlıkla tek başına savaşabilecek midir?

“Menzoberranzan’dan ilk çıktığımda, karanlık ile aydınlık arasındaki çizgi ne kadar da belirgindi. Kaderimin önümde belli belirsiz uzanmasına rağmen, içim erdemli bir katiyetle doluydu. Yumruğumu bir kayaya indirip, ‘İşte dünya en iyi böyle döner. Bu doğrudur ve bu yanlıştır!’ diye büyük bir özgüven ve gönül rahatlığı ile yere göğe ilan edebilirdim.”
Ece Yılmaz tarafından dilimize kazandırılan ve editörlüğü Emre Aygün tarafından üstlenilen İthaki Yayınları etiketli kitap, 20 Haziran 2019 itibariyle raflardaki yerini alacak.

- Reklam -

* * * * * * * * * *

- Reklam -

Patrick Rothfuss ve R.A. Salvatore Söyleşisi

Fantastik Yaratıkların Edebiyatta Bıraktıkları İzler

* * * * * * * * *

Türker Beşe

Müzmin arkeolog adayı. 4 yaşında atari oynamakla başlayan oyunculuk macerası şiddetle devam etmektedir. Okuma zevki günden güne değişmekle birlikte, tuhaf kurgu, büyülü gerçeklik ve tekinsiz korkudan aldığı keyfi hiçbir türden alamaz.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Batman

Batman’in Simgesi | Bir İkonun Evrimi [İnfografik]

Dune film

Yeni Dune Filmi Romana Sadık Kalacak!