in

Dublörün Dilemması Yeniden Raflarda

Murat Menteş’in artık kült sayılabilecek ilk romanı, April Yayıncılık etiketi ve yeni kapağıyla bizlerle!

dublörün dilemması april
- Reklam -
- Reklam -

Türk romancılığının 2000’li yıllarda şaha kalktığını söylesem yanılmış olmam herhalde. Özellikle genç okurların da ilgisini çekerek popüler kültürde de büyük bir yer edinen bu yeni romancılığın en önemli isimlerinden biri de şüphesiz Murat Menteş’tir.

2005 yılında İletişim Yayınları’nın bastığı Dublörün Dilemması bize o ana kadar görmediğimiz farklı bir dil sunuyordu. Neler yoktu ki bu yeni dilde: Tuhaf karakterler, samimi ve zeka dolu bir anlatım, aksiyon filmlerinden fırlamışcasına heyecanlı bir kurgu…  Karşımızda, beğendiği cümlelerin altını çizenlerin yarısından fazlasını karalayacağı bir kitap vardı.

Murat Menteş daha sonra iki roman daha yayınladı ama ben ve birçok kişi için Dublörün Dilemması’nın yeri ayrıdır. Yazarın son yayınlanan romanı Ruhi Mücerret ile beraber April Yayıncılık’a geçtiğini biliyorduk. April şimdi Menteş’in ilk romanını da Alper Canıgüz ve Onur Ünlü‘nün yer aldığı yeni bir kapakla beraber bizimle buluşturuyor.

- Reklam -
- Reklam -

Kitabın tanıtım bülteni şöyle:
Tam bir edebi cephanelik!
Saatte 300 km hızla akıyor!
Hızlı! Komik! Heyecanlı!
Romancılıkta siyah kuşak sahibi bir yazar!
Ruhi Mücerret’in yazarından Dublörün Dilemması!
“Aynı anda iki yerde olmanız mı gerekiyor? Bizi arayın!”
“Felsefi çığlıklarla dolu bir roman.”
-Nihat Genç-
“Hiperaktif bir zekânın ürünü.”
-Alper Canıgüz-
Kesinlikle okumanızı tavsiye ettiğim bu romanla ilgili daha ayrıntılı bilgi için buradan forumumuzdaki başlığa gidebilir ve genel yayın editörümüz Hazal “Fırtınakıran” Çamur’un eleştirisine göz atabilirsiniz.

Dublörün Dilemması, kitapçılardan ve sanal dükkanlardan temin edilebilmekte.

Burak Mermer

1993’te Sivas'ta doğdu. Yıldız Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği mezunu, ODTÜ Bilim ve Teknoloji Politikası Çalışmaları'nda yüksek lisans öğrencisi. Edebiyatı, sinemayı ve bilgisayar oyunlarını çok sever. Hayatın anlamının Radiohead şarkılarında gizli olduğuna inanmakta, başka dünyalara duyduğu tutku sayesinde yaşamayı sürdürmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

fantastik canavarlar comic con fragman turkce

“Fantastik Canavarlar” Filminden Comic-Con’a Özel Yeni Fragman [Türkçe Altyazılı]

ancillary sword

Çevirmenin Çemberi: Kudret