in

Ejderha Mızrağı’nın Yeni Baskılarında Efsaneler Üçlemesi de Nihayet Tamamlanıyor!

İthaki Yayınları’nın yeniden yayına hazırladığı Ejderha Mızrağı serisine “Efsaneler Üçlemesi”nin ikinci ve üçüncü kitaplarıyla devam ediyor!

ikizlerin zamani ikizlerin savasi
- Reklam -
- Reklam -

Geçtiğimiz hafta duyurduğumuz Ejderha Mızrağı serilerinden Efsaneler Üçlemesi‘nin ilk kitabı raflardaki yerini almıştı. Bildiğiniz gibi İthaki Yayınları, baskısı çoktan tükenmiş olan Ejderha Mızrağı ve Unutulmuş Diyarlar serilerini yavaş yavaş basmaya devam ediyordu.

Şimdi de sırada Efsaneler Üçlemesi‘nin diğer kitapları İkizlerin Savaşı ve İkizlerin Sınavı var! Ön siparişe çıkan üçlemenin son iki kitabı 25 Kasım 2016‘da raflardaki yerini alacak!

Gelin yeni baskıların tanıtım bültenlerine birlikte göz atalım:
İkizlerin Savaşı

- Reklam -

Krynn’in çehresini değiştiren felaketin üzerinden yüz yıl geçti. Yüz yıldır Krynn halkı hayatta kalma mücadelesi veriyordu. Ama kimileri için bu yüz yıl, göz açıp kapayıncaya kadar kısa sürdü.

Raistlin’in güçlü büyüsü yüzünden zamanda bir atlama yaşayan Caramon ve Crysania, kendilerini Karanlıklar Kraliçesi’ne meydan okuyan Raistlin’e yardım ederken buldular.

Raistlin ise zamana o kadar kolay söz geçiremeyeceğini öğrenecekti.

Kalbine de öyle.

- Reklam -

 

İkizlerin Sınavı

Selefinin yazgısından kurtulmayı başaran Raistlin, cehenneme bir kapı açarak kapıdan geçecektir. Crysania ile birlikte, Karanlıklar Kraliçesi’ne karşı nihai bir ödül için savaş vereceklerdir: tanrılar arasına katılmak.

Aynı zamanda, Caramon ve Tasslehoff geleceğe gönderilmiştir. Orada Raistlin’in mücadelesinin nelere yol açtığını öğreneceklerdir. Caramon, kardeşini engellemek için neleri feda etmesi gerektiğini anlayacaktır. Eski dostlar ve tuhaf müttefikler ona yardım etmek için bir araya gelseler de son adımı kendi başına atmalıdır.

Cehennemin içine atacağı adımı.
Margaret Weis ve Tracy Hickman‘ın kaleme aldığı seri, İkinci Nesil ile devam edecek. Serinin baskısı tükenmiş kitaplarının yeni basımlarını ve henüz Türkçede yayınlanmamış Krynn maceralarını merakla bekliyoruz!

Onur Selamet

1993 İstanbul. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü mezunu. Çeşitli kısa ve orta metraj film projelerinde yer aldı. Öyküleri kimi dergi ve fanzinlerde yayımlandı. 2013'ten beri üç arkadaşıyla birlikte Marşandiz Fanzin'in makinistliğini yapmaya devam ediyor. İlk öykü kitabı "Ölü Dalgıcın Sonbaharı" ise Eylül 2018'de yayımlandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ihtiyar logan savas alanlari ust

İhtiyar Logan: Savaş Alanları Çıktı!

cadilar bayrami ust kr

Seçkide Seksen Dokuzuncu Ay