in

Dedektif Milas’ın Maceraları “Evvel Zaman Koleksiyoncusu” ile Devam Ediyor

Kayahan Demir imzalı “Evvel Zaman Koleksiyoncusu” raflardaki yerini aldı. Dedektif Milas Ulukan’ın maceraları yeni bir boyut kazanıyor.

Evvel Zaman Koleksiyoncusu: Kayahan Demir Kitabı Çıktı
- Reklam -
- Reklam -

Evvel Zaman Koleksiyoncusu raflardaki yerini aldı. Yazar Kayahan Demir, Dedektif Milas Ulukan’ın başrolünde yer aldığı ve bu sefer geçmişe yöneldiği polisiye macerasıyla bir kez daha okurlarının karşısına çıktı.

Son olarak Kefensizler Mezarlığı’nın yeni baskısıyla adından söz ettiren Kayahan Demir, Pera Palas’ta Gölge Oyunu ve Hafıza Koleksiyoncusu ile bizlere tanıttığı Şifre Bilimci Milas Ulukan karakterini bir kez daha sahneye çağırıyor. Dönemin en güçlü iktidarlarından biri olan Kanuni Sultan Süleyman ve Vezir-i Azam Makbûl İbrahim Paşa’nın tarih sayfalarında sıkça bahsedilen başarılarının yanında, bahsi neredeyse geçmeyen dostlukları Demir’in yeni kitabında kendine yer ediniyor.

Yeni roman, Dedektif Milas’ın, genç yardımcısı Engin’den zekâ sorularını çözerken yardım istemesi; okurlara içinden çıkılamaz olaylarla karşılaşıldığında yardım almanın önemini anlatıyor. Serinin sevilen karakterleri Dedektif Milas ve yardımcısı Engin, yeni macerada polisiye severleri yeniden bir araya getiriyor ve serinin dördüncü kitabıyla macera kaldığı yerden devam ediyor.

- Reklam -

Evvel Zaman Koleksiyoncusu – Kayahan Demir | Arka Kapak Tanıtım Yazısı

Evvel Zaman Koleksiyoncusu - Kayahan Demir

Unutmak, unutulana verilecek en büyük cezadır.

Cezasını yüzyıllar önce çekmiş, tarihin karanlık ve kasvetli dehlizlerinden kopup gelen bir Evvel Zaman Koleksiyoncusu… Osmanlı İmparatorluğu’nun en görkemli dönemine tanıklık eden; Topkapı Sarayı, Türk ve İslam Eserleri Müzesi ve İstanbul’un belirli noktalarına bırakılmış şifreli kanıtlar… Yedi iklim üç kıtanın Padişahı Kanuni Sultan Süleyman Han ile Osmanlı İmparatorluğu’nun en kudretli sadrazamını karşı karşıya getiren gerilim ve aksiyon yüklü olaylar silsilesi! Tüm bunların neticesinde cinayete kurban gitmiş, bıraktığı delillerle son âna kadar katilini buldurmaya çalışan bir matematik öğretmeni…

- Reklam -

Şifre Bilimci Milas Ulukan ve Şifreli Dosyalar ekibi, aydınlatmaya çalıştıkları sırrın yüzyıllardır tarihin karanlık satırlarında gizlendiğini anlarlar. Bu gizemli tarih cinayetinin haberini yapmaya çalışan basın organları ise tek bir manşet üzerine yoğunlaşmıştır:

“Evvel Zaman Koleksiyoncusu, Hafıza Koleksiyoncusu’na karşı!”

Genç Timaş etiketiyle çıkan ve toplamda 232 sayfadan oluşan kitap, Haziran 2022 itibarıyla kitapçılardaki ve dijital satış platformlarındaki yerini aldı.

Kayahan Demir’in Milas Ulukan’lı önceki maceralarını okumuş muydunuz? Yeni kitabı Evvel Zaman Koleksiyoncusu’nun konusunu nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Critic Filmi Oyuncu Kadrosu Ian McKellen ve Ben Barnes

Ian McKellen ve Ben Barnes Tarihi Gerilim Filmi “The Critic”in Oyuncu Kadrosuna Katıldı

LaMDA Yapay Zekâ google

Google Mühendisi LaMDA için Endişeli: “Yapay Zekâ Kontrolden Çıkabilir”