in

Fatih Danacı İmzalı Korku ve Gerilim Türündeki Dolunay Öyküleri Raflarda

Fatih Danacı’nın karanlık zihinleri, gerilim yüklü olayları ve fantastik hadiseleri anlattığı yeni kitabı “Dolunay Öyküleri”, raflardaki yerini aldı.

Dolunay Öyküleri Fatih Danacı
- Reklam -
- Reklam -

Korku ve fantastik kurgu gibi alanlardaki öyküleriyle tanıdığımız Fatih Danacı, iki yıl aradan sonra yeni bir eseriyle daha okurların karşısına çıkıyor. Dolunay Öyküleri isimli kitabı; korku, gerilim, fantastik türden öyküler içeriyor.

Dolunay Öyküleri Tanıtım Metni

Dolunay Öyküleri Fatih DanacıKorkmak, muhakkak bir ihtiyaçtır; aksi takdirde eğlence parklarında bulunan korku tünellerine neden ihtiyaç duyulsun ki? Edebiyatın da korku tüneli korku ve gerilim öyküleridir. Bu türde açılan labirentlerden biri de elinizde tuttuğunuz bu kitap. Dolunay Öyküleri’nde karanlık zihinleri, gerilim yüklü olayları ve fantastik hadiseleri bulacaksınız. Kimi zaman hastalık, bir zihnin içinde dolaşacak, kimi zaman yaşam ve ölüm kavramını sorgulayacaksınız.

Her bir dolunay için bir öykü diyen Fatih Danacı’nın hayal dünyasından çıkmış on iki öykü ile tanışacaksınız. Ama unutmamak gerek, bazen on iki dolunaydan fazlası gerçekleşir ve “Mavi Ay” olarak adlandırılan on üçüncü bir dolunay daha gözükür. Böylesine nadir doğa olayı için kitabın özel konuğu olmalıdır ve bu isim de korku türünün üstadı Giovanni Scognamillo’dan başkası olamaz.

- Reklam -

Türün meraklılarına keyifli okumalar.
Bilge Karınca Yayınları etiketiyle çıkan eser 128 sayfadan oluşuyor. Kitap Ocak 2020 tarihi itibarıyla raflardaki yerini almış durumda.

Fatih Danacı Kimdir?

fatih danacı

- Reklam -

İstanbul’da doğan Fatih Danacı, eğitim ve öğrenimini aynı şehirde tamamladı. Uçak mühendisliği alanında eğitim alıp 2004 yılında mezun olduktan sonra sinema ve edebiyat merakı aktif bir uğraşa dönüştü. 2006 yılından itibaren çeşitli dergi, e-dergi, internet siteleri gibi platformlarda öyküleri, sinema yazıları yayımlandı. Öykülerinin ve sinema araştırmalarının konularını, korku, gerilim, fantastik, bilimkurgu öğeleri oluşturdu. Fantastik Edebiyat adlı sitenin 2010 yılında düzenlediği Fantastik Öykü Yarışması II’de ’Her Şeyi Zamana Bırak’ adlı öyküsü üçüncülüğe değer görüldü. Korkunun Canavarları adlı ilk kitabı 2011 yılında Kalkedon Yayınları tarafından basıldı. Aynı yıl Giovanni Scognamillo ve Aylin Ünal ile birlikte hazırladığı Vampir Manifestoları Laika Yayıncılık’tan çıktı. İlgi duyduğu alanlarda poster, kitap ve efemera koleksiyonu bulunan Danacı evlidir ve Ankara’da ikamet etmektedir.

Fatih Danacı’nın önceki kitaplarını okuma fırsatınız oldu mu? Olduysa nasıl buldunuz? Korku ve gerilim türündeki eserler konusunda düşünceleriniz neler? Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Bir Kadının Hayatından 24 Saat Kitabından Stefan Zweig’ın Gözlem Gücünü Gösteren 11 Alıntı

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Everfever Everfever dedi ki:

    On yıl önce okumuş ve çok beğenmiştim öykülerini. Vay be. Ne çok zaman geçmiş… :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ricky Gervais 2020 Golden Globe Konuşma

Ricky Gervais: “IŞİD Çevrimiçi Platform Kursa Hemen Menejerinizi Ararsınız”

2019 Yılın EN'lerinde Oylama Süreci Başladı!

2019 Yılın EN’lerinde Oylama Süreci Başladı!