in

Gizemlerin Peşinde Sherlock Holmes Olmaya Hazırlanın!

Hep Kitap’ın Eğlenceli Edebiyat dizisi bizleri bu kez Sherlock Holmes olmaya ve 25 yeni vakayı bizzat çözmeye davet ediyor

gizemleri sherlock gibi coz ust
- Reklam -
- Reklam -

Çoğu polisiyede olduğu gibi Sherlock Holmes‘ün maceralarını okurken de sıklıkla suçluyu önceden tahmin etmeye hepimiz çalışmışızdır. Ancak diğer dedektiflik romanlarının aksine, kendine özgü çıkarım yeteneği ve benzersiz yöntemleri sayesinde Holmes hep bizden bir adım ötededir. Yine de onun gibi düşünmeye, ona denk bir dikkat sergilemeye çalışmaktan alamayız kendimizi. Öyle ki ondan yıllarca sonra yazılan çoğu dedektiflik eserinde bile hep Holmes’e bir öykünme vardır. O kadar etkilemiştir bizleri kendisi.

İşte Stewart Ross’un kaleme aldığı “Gizemleri Sherlock Gibi Çöz” adlı bu kitap da tam olarak bu açlığımıza hitap ediyor ve bizleri 25 yeni vakayı Holmes’ün yeteneklerini kullanarak çözmeye davet ediyor.

“Akıl yürütme güçlerini dünyanın en ünlü dedektifine karşı test et” alt başlığıyla çıkan kitabın arka kapak yazısı şöyle:

- Reklam -

Gizemleri Sherlock Gibi Çöz – Stewart Ross | Arka Kapak Tanıtımı

gizemleri sherlock gibi cozSherlock Holmes’e hayransanız ve onunla birlikte suç dünyasının altını üstüne getirmeyi seviyorsanız işte size fırsat. Bu defa Sherlock’tan bir adım önde olabilirsiniz, gizemleri onun ünlü tümdengelim yöntemiyle çözebilir, Baker Sokağı 221B’de rahat bir koltuğa kurulabilirsiniz! 

Stewart Ross Gizemleri Sherlock Gibi Çöz’de yirmi beş yeni hikâyeyle büyülü Sherlock Holmes dünyasının kapılarını açıyor. Dr. Watson’ın arşivinden aldığını söylediği maceralarla ünlü dedektif ve doktorun peşinden suçluların izini sürdürüyor. Kimi hikâyede kanıtları inceleyerek suçluyu tespit etmeniz gerekecek, kiminde Sherlock biraz ipucu verecek, size ünlü dedektifin akıl yürütme yöntemini çözmek kalacak. Kendi kararınızı verdikten sonra arkadaki çözümlere bakmayı da unutmayın!

- Reklam -

Ayşegül Gürsel Duyan tarafından çevrilen eser raflardaki yerini almış durumda.

İyi şanslar dedektif…


Yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Bu kitapları okuyunca ilk başlarda bi tribe giriyosunuz. Bir şeyler tahmin etmeye çalışıyorsunuz. Olmayınca şevkiniz kırılıyor. Sonra gerçek hayatın bir kurgu olmadığını hatırlıyorsunuz :smiley:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

karakter posterleri got

Game of Thrones’un Final Sezonundan Karakter Posterleri Yayınlandı

o gece gordum onu ust

Savaşın Balkanlardaki İzleri “O Gece Gördüm Onu” ile Baştan Yazılıyor