in

Hakan Bıçakcı Yeni Öykü Kitabıyla Raflarda

Çağdaş edebiyatımızın sevilen kalemlerinden Hakan Bıçakcı, yeni öykü kitabı Normal Nefes Almaya Devam Edin ile raflardaki yerini aldı.

Hakan Bıçakcı
- Reklam -
- Reklam -

Çağdaş edebiyatımızın güçlü kalemlerinden Hakan Bıçakcı, yeni öykü kitabı Normal Nefes Almaya Devam Edin ile bir kez daha karşımıza çıkıyor.

1978 İstanbul doğumlu yazarın ilk eseri Romantik Korku 2002 yılında yayımlanmıştı. O tarihten beri pek çok roman ve öykü kitabıyla karşımıza çıkan Bıçakcı’nın çeşitli dergilerde edebiyat eleştirileri, öyküleri ve sinema yazıları da yer aldı.

Uzun zamandır İletişim Yayınları etiketi altında eserlerini okuma fırsatı bulduğumuz Hakan Bıçakcı, yeni öykü derlemesinde kendine has ve sade diliyle, modern zamanların dehşetli monotonluğunu ve bunun sorumlularını konu alıyor. Yazarın giderek karmaşıklaşan öykülerini içeren eser, paranoyakça olduğu kadar gerçekçi de.

- Reklam -

Hakan Bıçakcı’nın Yeni Kitabı “Normal Nefes Almaya Devam Edin” 6 Ana Başlıktan Oluşuyor

6 bölümden oluşan öykü kitabının ara başlıkları şöyle: Nöbet, Kaçan Uykular, Kâbusların Yorumu, En Kötü İhtimal, Rutin Kontrol ve Neşesiz Günler. Bu başlıklar altında kısa kısa öyküler okura tedirgin selamlarını iletiyor.

Eserleri çeşitli dillere çevrilerek edebiyatımızı yurt dışında da temsil eden Bıçakcı’nın yeni kitabının editör koltuğunu Levent Cantek, Duygu Çayırcıoğlu ile birlikte paylaşıyor.

Normal Nefes Almaya Devam Edin’in kapağı Koray Ekremoğlu’ndan, düzeltisi ise Nebiye Çavuş’tan geldi.

- Reklam -

187 sayfalık öykü kitabının etiket fiyatı ise 25 TL olarak duyuruldu. Normal Nefes Almaya Devam Edin kitabı raflardaki ve online kitap satış sitelerindeki yerini almış durumda.


Julio Cortazar Öyküleri Tamamlandı


Yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for midousuji midousuji dedi ki:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Joker

Mark Hamill, Joker Filmine Övgü Yağdırdı

Murat Menteş

Murat Menteş’in Yeni Kitabı Çıktı