in

Harry Potter Dünyası Koleksiyonluk Yeni Kitaplara Merhaba Diyor

Harry Potter kitapları denince her geçen gün farklı koleksiyonluk baskılarla tanışıyoruz. Bu defa bizleri yepyeni üç boyutlu kitaplar ve rehberler bekliyor.

Harry Potter
- Reklam -
- Reklam -

Sonu gelmeyen Harry Potter kitaplarında bu sefer büyülü mekânlarda yürüyormuş etkisi bırakacak üç boyutlu kitaplar yer alıyor. İşte karşınızda Potter dünyasının koleksiyon değerindeki yeni kitapları!

Insight Editions, Warner Bros.’la ortak olarak Büyücülük Dünyası’ndan esinlenen muhteşem yeni baskıları Eylül 2019’da çıkacak. Insight Editions, büyü ve gizemle dolu yepyeni başlıklarla karşımızda olacak. Raftan kapmak için dört gözle bekleyeceğimiz ilk yeni başlık ise Harry Potter: Magical Places: A Paper Scene Book (Büyülü Mekânlar: Kâğıttan Sahneler Kitabı).
“Harry Potter’ın büyüsünü, filmlerden en çok sevilen yerlerin üç boyutlu görüntüsüyle dört adet birbirine geçmiş, çok katmanlı diyoramalar sayesinde tekrar ziyaret ediyoruz. Hogwarts’tan Hogsmead’e, Diagon Yolu’ndan Sihir Bakanlığı’na kadar her bir kâğıttan sahne, doğruluk ve kusursuz detaylar için lazerle kesildi. Her bir sahne, o büyülü mekânlarla ilgili önemli bilgiler ve filmlerden sahne arkalarıyla ilgili ilginç gerçeklerle süslenmiş durumda.”
Harry Potter Magical Places

Kâğıttan sahneler kitabı, birkaç katman kâğıdın kusursuz olarak kesilip neredeyse gölge kuklası tarzında bir görünüm vererek etkileyici parçalardan sanat yaratmak adına yerleştirilmesidir. Potter hikâyelerine eşlik eden muhteşem illüstrasyonlardan daha çok hayal gücüne hitap eden bir şey yoktur. Bu kitabın ise aynen böyle: Okuyucuyu Büyücü Dünyası’ndaymışcasına bir havaya sokup maceralarda Harry, Ron ve Hermione’ye Hogwarts’ın merdivenlerinden Hogsmead’in karla kaplı sokaklarına ve hatta Diagon Yolu’nun parkeden kaldırımlarına kadar eşlik etmesinde yardımcı oluyor.

- Reklam -

Harry Potter: Magical Places: A Paper Scene Book ücreti 30 dolar ve buradan ön siparişinizi verebilirsiniz.

Üç Boyutlu Harry Potter Dünyasına Doymaya Hazır Olun!

Insight Editions’ın özel Potter baskıları bununla da sınırlı değil! Hogwarts’ta bir Noel şölenini evimize getirecek Harry Potter: A Hogwarts Christmas Pop-Up (Hogwarts’ta Noel Üç Boyutulu Kitabı) ve lisanslı yeni illüstrasyonlar içeren Harry Potter: An Illustrated Guide: Exploring Hogwarts (Bir İllüstrasyon Rehberi: Hogwarts’ı Keşfetmek) Ekim 2019 tarihinde bize ulaşacak. Ayrıca filmlerin perde arkasına geçmemizi sağlayıp her bir ciltte filmlerin farklı bir özelliğini işleyecek olan dört ciltlik serinin ilk ikisi  Harry Potter: Film Vault (Film Mahzeni) daha erken bir tarihte, Eylül 2019’da olacak.

Harry Potter A Hogwarts Christmas Pop Up

Harry Potter

- Reklam -

Harry Potter An Illustrated Guide Exploring Hogwarts

Elbette bu kitapların hepsi yurt dışında satışa çıkacak. Ancak Yapı Kredi Yayınları’nın bizi şaşırtması da ihtimaller dahilinde. Neden olmasın, değil mi?

Bu konuda sizin düşünceleriniz neler? Bu tarz yenilikçi kitaplar kitaplığınızda bulundurmak istediğiniz cinsten baskılar mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Not: Bu haber ilk olarak kardeş sitemiz olan FantastikCanavarlar.com’da Dilara Uysal tarafından yayına hazırlanmıştır.


* Jim Kay, Zümrüdüanka Yoldaşlığı’nın Resimli Baskısı İçin Çizimlere Başladı

* Harry Potter ve Felsefe Taşı’nın İlk Baskısı 188 Bin Liraya Satıldı!

Konuk Yazar

Siz de Kayıp Rıhtım'da konuk yazar olabilirsiniz!

İletişim: [email protected]

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Sony Insomniac Satın Alma - Spider Man

Sony, Başarılı Oyun Stüdyosu Insomniac’ı Satın Aldı

Titans 2. Sezon Fragman

Titans Dizisinden Heyecan Veren Yeni Sezon Fragmanı