in

“Hava Uyanıyor” Serisinin Üçüncü Kitabı Geliyor!

Amerikalı çok satan yazar Elise Kova’nın “Hava Uyanıyor” serisinin kahramanı Vhalla, en yeni macerası “Toprağın Sonu”yla yakında raflarda.

topragin sonu ust
- Reklam -
- Reklam -

İlginç bir hayatı olan ve “edebiyatla yeniden dirildiğini” söyleyen Amerikalı yazar Elise Kova’nın Hava Uyanıyor serisi, üçüncü kitabı “Toprağın Sonu” ile devam ediyor. Solaris İmparatorluğu’nda bizi gezintiye çıkaran, savaştan savaşa koşturan ve büyülü dünyanın kapılarını açan Vhalla’nın yeni mücadelesine ortak olmaya hazır mısınız? Kahramanımız, Solaris İmparatoru’nun demir yumruğunda tuttuğu kaderini değiştirebilecek mi?

İşte kitabın tanıtım bülteni:
Havanın gücüyle uyanmış bir kadın, ateşle terbiye edilmiş bir asker, kandan doğmuş bir silah..topragin sonu

Vhalla Yarl, Kuzey’deki cepheye ulaşmıştı. Kan ve ateşle imtihanından sonra Solaris İmparatorluğu’nun vereceği bu son savaşta kendini her şeye hazırlamıştı. Artık karşısındaki seçenekler kölelik ya da özgürlük değildi. İmparator hâlâ Vhalla’nın kaderini demir yumruğunda tutuyor ve Havagüdücü’nün hayatta kaybedebileceği her şeyi, her an bırakmak üzere uçurumun üstünde sallandırıyordu.

- Reklam -

Vhalla’nın, hayatına yön veren her şeyden uzaklaşması ve tamamen kendine ve gücüne odaklanması gerekecek fakat bu hiç de kolay olmayacaktı.

“Hava Uyanıyor serisindeki romanlar gittikçe heyecanlı bir hal alıyor. Serinin hayranları bu hikâyeden çok memnun kalacak!”

- Reklam -

– Michelle Madow, Elementals Serisi’nin yazarı

“Bu hikayenin devamına aşık oldum. Bir oturuşta bitirdim.”

– Pens & Parchment
344 sayfalık kitap Yabancı Yayınevi’nden, daha önce serinin ilk kitabının çeviri sürecini “Çevirmenin Çemberi” köşemizde bizimle paylaşan Yaprak Onur’un çevirisiyle çıkacak ve 2 Kasım’da da raflardaki yerini alacak.

Volkan Şahin

15 Mayıs 1996 İstanbul doğumlu. Edebiyata olan sevgisi babasıyla Sirkeci'ye gidip kitap aldığı çocukluk günlerinde başladı. Gazetenin birinin verdiği kuponları biriktirerek aldığı kitap setinin içerisinde, okuduğu ilk ciddi eser olan Suç ve Ceza ile tanıştığında on iki yaşındaydı. O gün Dostoyevski de, Edebiyat da onun için bambaşka bir boyuta ulaştı. Süperkahramanları sever, küçük bir çocukken koltuktan koltuğa zıplayıp "Ben Örümcek Adamım!" dediği rivayet edilir. Buna rağmen hiçbir zaman süperkahraman olmak istememiştir. Arada sırada meramını anlatmak için hikaye yazmayı sever. Fransız Dili ve Edebiyatı okuyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

William Faulkner

William Faulkner’dan Yazmak Üzerine 20 Altın Tavsiye

clive barker dokudunya ust

Karanlık Kitaplık Serisinde Yeni Adım: Clive Barker’dan Dokudünya