in

İnan Köse, Yeni Kitabı “Hepimizin Tanıdığı O Süper Kahraman” ile Raflarda

İnan Köse, üçüncü kitabı Hepimizin Tanıdığı O Süper Kahraman ile okurla buluşuyor. Yeni eser yazarın ilk öykü kitabı olma özelliğini taşıyor.

Hepimizin Tanıdığı O Süper Kahraman - İnan Köse
- Reklam -
- Reklam -

İnan Köse, yeni öykü kitabı Hepimizin Tanıdığı O Süper Kahraman ile raflardaki yerini aldı.

İlk kitabı olan fantastik roman Çöl Yılanı ve Alibeyköy’de geçen ikinci kitabı Sinek’le tanıdığımız İnan Köse, bu sefer okurla Kent Kitap etiketiyle ve bir öykü kitabıyla buluşuyor. Evet, hem de Hepimizin Tanıdığı O Süper Kahraman’la!

Toplamda dokuz öyküden oluşan kitap bizi Alibeyköy’ün sokaklarında ücra bir köye, bir çocuğun zihninden kadim bir yazarın düşüncelerine sürüklüyor.

- Reklam -

Kitabın arka kapak yazısı ise şu şekilde:

Hepimizin Tanıdığı O Süper Kahraman – İnan Köse | Arka Kapak Yazısı

Yazacak hiçbir şeyi kalmadığında insanın ve “Uzun, Şişko, Merhametsiz Yazar” tarafından tüm yazarlar zihnen hadım edildiğinde… İnsanlar “Kadim Yazarlar Derneği” diyerek toplandığında… Sıradan bir “Kaymakam” adı duyulmamış köyün kapkara hikayesinde dile bulaştığında… Meşhur şairin ruhu “Laleli’ye Vuran Kaplumbağa” olduğunda… Kelimeler “Ağaçta Üç Gün Asılı” kaldığında ve terk etmek için kalmışlara “Seni On Gün Sonra Terk Edeceğim” dediğimizde… Elleri ceplerinde sapsade vatandaş “Orhan” ve bizler ne yapabiliriz kentin yeni hikayeleri için?
Hepimizin Tanıdığı O Süper Kahraman - İnan Köse

Editörlüğünü Polat Onat’ın yaptığı 132 sayfadan oluşan kitap, raflardaki yerini aldı.

- Reklam -

Önceki çalışmalarından farklı bir türe adım atan İnan Köse bakalım öykü sahillerinde bizi hangi gizemlerle buluşturacak.

Yazarın önceki kitaplarını okudunuz mu? Sinek’le birlikte Alibeyköy’e has diliyle okurları etkileyen yazarın yeni öyküleri hakkındaki düşüncelerinizi bizimle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşmayı unutmayın.


* Duygu Asena Roman Ödülü Irmak Zileli’nin Oldu

* Sinek: Sayfalara Sığmayan Koca Bir Mahalle

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Interview with the Vampire anne rice amc

Anne Rice Romanları AMC Tarafından Uyarlanacak

Scarface Yeniden

Scarface Yeniden Çekiliyor: Senaryo Coen Kardeşler’den!