in

İblis Döngüsü Serisinin Son Kitabı Çıktı

Peter V. Brett’in meşhur epik fantazi destanı İblis Döngüsü, beşinci kitabıyla seriye noktayı koyuyor. Epsilon Yayınları’ndan çıkan kitap çok yakında raflarda.

İblis Döngüsü
- Reklam -
- Reklam -

Amerikalı fantastik edebiyat yazarı Peter V. Brett adı Türkiye’de türle ilgili birçok okur tarafından yakından tanınıyor. Oldukça hacimli bir seri olan İblis Döngüsü ile ülkemizde kendisine has bir okur kitlesi yaratan yazarın yeni bir kitabı daha bizlerle.

Seriye son noktayı koyacak beşinci kitap olan İblis Döngüsü 5: Nüve raflardaki yerini almaya hazırlanıyor.

Serinin ilk kitabı Dövmeli Adam, orijinal dilinde 2008 yılında yayımlanmış ve Locus Ödülleri’ne aday olmuştu. Serinin ikinci kitabı Çöl Mızrağı, üçüncü kitabı Gün Işığı Savaşı ve dördüncü kitabı Kafatası Tahtı da çeşitli ödüllere aday olmuş ya da bunları kazanmıştı.

- Reklam -

İblis Döngüsü 5. Kitabıyla Tamamlanıyor

Dünya çapında fantazi edebiyatı alanında hatırı sayılır bir kitle edinen İblis Döngüsü’nün son halkası ise Ekim 2017’e yurt dışında raflara çıkmıştı. Çevirisi ve baskısı uzun sayılabilecek bir sürenin ardından tamamlanan eser, nihayet ülkemizde de karşımıza çıkacak konuma geldi.

Birçok epik fantazi eserinde olduğu gibi serinin son kitabı büyük bir savaşa gebe. İblislerin annesini yok etmek için kötülüğün merkezine doğru çıkılan yolculuk, tüm dünyanın kaderini etkileyecek gibi görünüyor.

- Reklam -

Türkçeye Epsilon Yayınevi tarafından kazandırılan İblis Döngüsü serisinin son kitabında, çeviri koltuğu Nur Eren’e ait. 816 sayfalık kitabın editörlüğünü ise Eren Abaka üstleniyor.

Eser yavaş yavaş çevrimiçi kitap satış sitelerindeki ve raflardaki yerini almaya başladı.

Serinin ana kitapları böylece tam takım olarak Türkçeye kazandırılmış oldu. Yan kitapları için ise bir çalışma yapılıp yapılmadığına dair henüz net bilgimiz yok.

Burak İpek

Özellikle bilimkurguya ve çizgi romanlara bayılır. Çizgi romanlara girişi Dylan Dog, bilimkurguya aşkı ise Dune serisi ile başladı. 7 yaşından beri bilgisayarla ve elektronik aletlerle iç içe yaşamayı seçerek göbeğini büyüttü. Düşüncelerini başkalarıyla tartışmak adına Kayıp Rıhtım’da yazılar yazıyor.

8 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Ozgur Ozgur dedi ki:

    Pegasus bi kutulasın hemen alicam :metal:t2:

  2. Avatar for kaanaskin93 kaanaskin93 dedi ki:

    Epsilon’dan çıktığı kocaman yazıyor yahu. :rofl:

  3. Avatar for Ozgur Ozgur dedi ki:

    Yaşlılık işte napalım :joy: Epsilon kutulasın farketmez. Ikisinin de gittigidiyornkutulu satışları normal fiyatlarına göre cok makul oluyorm o yuzren beklemedeyim :metal:t2:

  4. Avatar for alper alper dedi ki:

    Bu seri tamamlandı mı 5. kitapla ve önerir misiniz?

  5. Avatar for hunter hunter dedi ki:

    Hocam bende serinin tamamlanmasını bekliyorum okumak için. Bu arada tamamlandı seri ve okuyan arkadaşlardan çok iyi yorumlar aldım. Çok özgün bir evrene sahip.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

3 cevap daha var.

John Wick

Yeni John Wick Projesinin Yönetmeni Bulundu

Tom ve Jerry

Tom ve Jerry’nin Filmi 2021’de Geliyor