in

İstanbul’un Gizemlerinden Biri Daha Su Yüzüne Çıkıyor: “Vordonisi: Kayıp Ada” Raflarda

İstanbul’un kayıp adalarından birisi, Vordonisi yeniden su üstüne çıkıyor ve dehşet, geri dönüyor! Korku-gerilim romanları sevenlerin mutlaka göz atması gereken “Vordonisi: Kayıp Ada” Martı Yayınları etiketiyle raflarda!

Vordonisi: Kayıp Ada - Attila Şanbay
- Reklam -
- Reklam -

Aynadakiler adlı romanıyla adından söz ettiren Attila Şanbay‘dan korku ve gerilimin hâd safhada olduğu yeni bir roman geldi.

Şarkılara konu olmuş İstanbul’un Prens Adaları’nı bilmeyen yoktur. Büyükada, Heybeliada, Burgazada, Kınalıada, Sedefadası, Yassıada, Sivriada, Tavşanadası ve Kaşıkadası… Bu 9 adaya ek olarak bin yıl önce suların altını boylayan onuncu ada Vordonisi’nin hikâyesi gün yüzüne çıkıyor.

Ada hem bireyin içindeki canavarları uyandırıyor hem de kendi yaratıklarını beraberinde getiriyor. Yazar Attila Şanbay, yayınevi tarafından Dan Brown ve Stephen King severlerin yeni gözdesi olarak duyuruluyor. Bu iddialı lafın aslı astarı var mı, ona da siz değerli okurlar karar verecek!

- Reklam -

Vordonisi: Kayıp Ada – Attila Şanbay | Arka Kapak Tanıtımı

İstanbul’un az bilinen, eski gizemlerinden biri su yüzüne çıkıyor…

İstanbul’un meşhur Prens Adaları’nın toplamda dokuz tane olduğu bilinir. Fakat bu sadece, denizin yüzeyinde sayılabileni kadardır. Onuncu ada, Vordonisi, bundan bin yılVordonisi Kayip ada önceki büyük Bizans depremi sırasında, Marmara Denizi’nin derinliklerine batmıştır…

Günümüzde ise Burgazada vahşi bir cinayetin ardından başlayan bir dizi küçük depremle sarsılır. Sıradan bir psikopatın işi gibi görünen bu cinayet aslında yüzyıllar önce batan Vordonisi’nin, denizin dibinden tekrar yükseleceğinin, üzerinde onunla birlikte batmış olan lanetli bir varlığın ve çürümüşlük kokan ordusunun, ada halkına musallat olacağının ilk işaretidir.

- Reklam -

Korkunun birleştirdiği ada sakinlerinin anakarayla olan tüm bağlantıları kesilir. Hayatta ve de adada mahsur kalan bu bir grup insan, şimdi hem kendi iç şeytanlarıyla hem de adaya musallat olan korkunç yaratıklarla mücadele etmek zorundadır. Tarihin bugünle, aydınlık günün korkunç geceyle, gerçeğin hezeyanla karıştığı bir kâbus…

Vordonisi’yle yazar Attila Şanbay, Dan Brown ve Stephen King severlerin yeni gözdesi olacak.

Martı Yayınları‘nın yayınladığı eser, Gamze Tuncel Demir tarafından yayına hazırlanmış. Kitabın kapak tasarımı Filiz Odabaş‘a ait. 240 sayfalık roman Temmuz 2018 itibarıyla kitapçılardaki yerini almaya başladı.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for ermanbulak ermanbulak dedi ki:

    Okudum bitirdim gerçekten çok beğendim bir çırpıda bitiverdi. Attila Şanbay’ın Aynadakiler kitabını da beraber almıştım.En kısa zamanda okumayı planlıyorum. Vordonisi Adası zaten bundan bir kaç yıl önce haberlerde ilgimi çekmişti.Fantastik - Korku olarak okumak çok güzel oldu. Umarım Attila Bey daha çok roman yazar.

  2. Avatar for Dilek Dilek dedi ki:

    Beni çok mutlu eden bir kitaptı. Bu kitapta mutlu şeyler yok ama beni mutlu eden, böylesine iyi bir kitabın yazılmış olması. Bence tanıtım yazısından daha fazla şeylere sahip bir roman korku deyip geçmemek lazım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Daybreak - Netflix

Netflix’ten Zombi Komedisi Geliyor: “Daybreak”

Mavi Toz Ormanda - Glasxs

Sonsuz Ormanlardan, Şimşeklerle Işıklarla