in

Jason Arnopp’ın Korku ve Gizem Romanı “Jack Sparks’ın Son Günleri” Raflardaki Yerini Aldı

Jason Arnopp imzalı “Jack Sparks’ın Son Günleri” raflardaki yerini alıyor. Korku ile gizem türlerini buluşturan romanı Bilgi Yayınevi yayımlıyor.

Jack Sparks’ın Son Günleri - Jason Arnopp
- Reklam -
- Reklam -

İngiliz yazar, senarist ve gazeteci Jason Arnopp’ın ilk romanı Jack Sparks’ın Son Günleri okurla buluşuyor. Eser, Bilgi Yayınevi etiketiyle yayımlanıyor.

Heat, Q, The Word, Kerrang!, SFX ve Doctor Who Magazine gibi dergilerde görev alan Jason Arnopp; BBC Radio 4 kanalı için bir komedi dizisi ve Doctor Who ile Friday the 13th dünyalarında geçen senaryolar da kaleme almıştı. Yazarın son romanı Ghoster 2019 yılında yayımlandı.

Orijinal adı The Last Days of Jack Sparks olan Jack Sparks’ın Son Günleri kendi dilinde ilk defa 2016 yılında yayımlandı. Korku, gizem ve gerilim türlerindeki eser; karanlık sırları araştırırken hayatını kaybeden bir gazetecinin başına gelenleri konu alıyor.

- Reklam -

Jack Sparks’ın Son Günleri – Jason Arnopp | Arka Kapak Tanıtımı

Jack Sparks’ın Son Günleri - Jason Arnopp

Jack Sparks bu kitabı yazarken öldü.

Gazeteci Jack Sparks’ın, yeni kitabı için doğaüstü güçleri ve uygulamaları araştırdığı bir sır değildi. Her türlü münakaşanın gediklisi olduğundan tanıklık ettiği bir şeytan çıkarma ayiniyle dalga geçerek şiddetli bir Twitter kasırgasının fitilini çoktan ateşlemişti.

Yapım sürecinde parmağı olmadığına yeminler ettiği fakat yine de onun YouTube hesabından paylaşılan, insanın kanını donduran, kırk saniyelik bir kaydın peşinden koşarken Jack’in Zippo’suyla aydınlatmaya çalıştığı bu sır kocaman bir yangına dönüştü.

Sonraki günlerde Jack’in başına ne geldiğini kimse bilmiyordu… ŞİMDİYE KADAR…

Jack Sparks’ın Son Günleri Hakkında Ne Dediler?

“Dahice ve komik… muhteşem. (…) Çılgın ve bencil modern dünyayı özgüvenle ele alıyor… Muhteşem bir y kuşağı kâbusu.” – Alan Moore

- Reklam -

“Hem korkutucu hem de komik. Bu da beni fena halde kıskandırıyor.” – Chuck Wendig

“Acayip, muzip ve… baştan sona ürkütücü.” – Booklist

“Jack Sparks’ın Son Günleri’ni elimden bırakamadı.” – Ron Howard)

Toplamda 360 sayfadan oluşan eserin çevirmenliğini Aslı Dağlı, çeviri editörlüğünü Setenay Karaçay, editörlüğünü Özge İpek Esen, düzeltisini Yağmur Saygılı üstleniyor. Efecan Sezer’in kapak tasarımını gerçekleştirdiği kitapta dizgi Didem Kestek’e ait. Roman, geçen haftalarda okurların karşısına çıkmaya başladı.

Jason Arnopp’ın Türkçedeki ilk kitabı hakkındaki görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.


Kayıp Rıhtım’ı Google News’ten de takip edebilirsiniz.

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Pastoral: To Die in the Country İncelemesi - Den-en ni shisu

Pastoral: To Die in the Country (Den-en ni shisu) İncelemesi – Karnavalesk ve Psikedelik Bir Zaman Yolculuğu

Welcome to Derry Oyuncu Kadrosu Dizi

Stephen King İmzalı “It” Romanından Öncesini Anlatacak Dizide Kadro Netleşiyor