in

Josh Malerman Rüzgârı “Teftiş” ile Esmeye Devam Ediyor

Kafes’in yazarı Josh Malerman’ın yeni kitabı “Teftiş,” yakında İthaki Yayınları aracılığıyla yakında raflardaki yerini alacak.

Teftiş - Josh Malerman
- Reklam -
- Reklam -

Josh Malerman yazmaya, İthaki Yayınları’ysa yayımlamaya dur durak demeden devam ediyor. Yazar son kitabı Teftiş ile yakında yeniden bizlerle olacak.

Netflix’in sonradan filme uyarladığı, çoksatan Kafes kitabıyla birlikte büyük bir ivme yakalayan ünlü kalem, gizem-gerilim türündeki eserlerine Teftiş ile bir yenisini daha ekliyor. Eser iki farklı esrarengiz okula giden iki ayrı çocuğu ele alıyor. Yazar okullarındaki gizemi çözmek için kolları sıvayan bu iki karakterle okurlarını hem sorgulatırken hem de gereceğe benziyor.

Teftiş – Josh Malerman | Arka Kapak Tanıtımı

teftis“Daha önce hiçbir oğlan Teftiş’te başarısız olmamıştı.”

- Reklam -

J, dünyanın geri kalanından soyutlanmış, ormanın derinliklerinde bir okula gidiyordu.

Okulun toplam yirmi altı öğrencisinden biriydi. Bu okulun tüm öğrencileri oğlan çocuklarından oluşuyordu ve okulun gizemli kurucusunu baba olarak biliyorlardı. Sanat, bilim ve atletizmin yanı sıra hayatlarının tümünü kaplayan ve bildikleri tek gerçeklik olan okulla ilgili eğitim alıyorlardı.

- Reklam -

Fakat J, babanın bilinmesini istemediği başka gerçekler olduğundan şüphelenmeye ve bunlarla ilgili sorular sormaya başlamıştı. Bu yerin gerçek amacı neydi? Öğrenciler neden buradan ayrılamıyordu? Babaları onlardan ne tür sırlar saklıyordu?

Bu sırada, ormanın diğer tarafında, tıpkı J’ninki gibi bir okulda, K adındaki bir kız da benzer soruları sormaya başlamıştı. J, hayatında daha önce hiç kız görmemişti. K, hayatında daha önce hiç oğlan görmemişti. İkisi de bu tuhaf okullardaki sırları araştırırken çok daha gizemli bir şey keşfedeceklerdi: Birbirlerini.

440 sayfadan oluşan Teftiş’in çevirmeni, Malerman’ın diğer kitaplarında olduğu gibi yine Aslı Dağlı. Şu an ön siparişte olan romanı, 12 Nisan tarihinden itibaren temin edebilirsiniz.

Ensar Çırak

İzmir'de doğdu. İlkokulda dramayla uğraştı, futbol oynadı. Sonra basketbola sardı ve daha çok sevdiğini anladı. Küçüklüğünden beri oyunlara hasta. Fantastik edebiyat sever. Ortaokulda arkadaşıyla başarısız bir bilim kurgu denemesi oldu. Zamanında bir sürü balığı vardı ama şimdi hiçbiri yok. Şu sıralar İstanbul'da, üniversiteyle uğraşıyor.

5 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for alper alper dedi ki:

    Kitabı okuyalı 3-5 gün oldu. Ara ara özellikle ilk bölümlerde ve hikayede belirsizlikler anlaşıldıkça kendimi Silo serisini okuyor gibi hissettim.

    Çok çarpıcı, özgün bir kurgu diyemem ama okumayı düşünenler okumaktan pişman olmayacaklar, akıcı ve meraklandırıcı bir akışı var hikayenin.

  2. Avatar for Ayberk35 Ayberk35 dedi ki:

    Kitabın arka kapağını paylaşır mısın?

  3. Avatar for Ayberk35 Ayberk35 dedi ki:

    Teşekkür ederim. (Yirmi karakter)

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

peynir kitap ust

Tüm Sayfaları Peynirden Yapılma Kitap

akira ust

Akira’nın Gerçek Oyuncularla Çekilen Sinema Filmi İçin Çalışmalara Başlandı