in

Daryo D. Beskinazi’den Tekinsiz Öyküler: “Kafesperest”

Daryo D. Beskinazi imzalı “Kafesperest” raflardaki yerini almaya başladı. Öykü türündeki kitap Oğlak Yayınları etiketiyle okurlara sunuluyor.

Kafesperest - Daryo D. Beskinazi
- Reklam -
- Reklam -

Daryo D. Beskinazi yeni öykü kitabı Kafesperest ile okurların karşısına çıkıyor. Eser, Oğlak Yayınları tarafından yayımlanıyor.

1970 İstanbul doğumlu Daryo D. Beskinazi , üniversite eğitimi İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Fakültesi’nde 1992 yılında tamamladı. Popüler mizah dergisi Leman’da ve IAN (İstanbul Art News) gazetesinde köşeler yazdı. 2004 yılından beri, x-ist çağdaş sanat galerisinde yönetici olarak çalışıyor.

Yazarın ilk kitabı Melek Tokadı, 2019 yılında okurla buluşmuştu. Gerçeküstü tarzıyla dikkat çeken Beskinazi, yeni kitabında okuru yine tekinsiz diyarlara davet ediyor.

- Reklam -

İlk kitabının ardından verdiği bir Kafesperest okuru şaşırtıp şok etmeyi sevdiğini kaydeden yazar, mutsuz sonları daha gerçekçi bulduğunu da ifade etmişti. Aynı röportajda Beskinazi etkilendiği yazarları İhsan Oktay Anar, Orhan Pamuk, Ayfer Tunç, Leyla Erbil, Hakan Günday ve Mahir Ünsal Eriş olarak açıklamıştı.

Yazarın yeni öykülerini bir araya getiren Kafesperest raflardaki yerini almaya başladı. Kitapta altı duyunun izini süren metinler yer alıyor.

Kafesperest – Daryo D. Beskinazi | Arka Kapak Tanıtımı

Kafesperest - Daryo D. Beskinazi

Melek Tokadı adlı kitabıyla ses getiren Daryo Beskinazi, bu kez de Kafesperest adlı öykü kitabıyla çıkıyor okurlarının karşısına.

- Reklam -

Altı duyunun izini sürerek ilerleyen öyküler, Beskinazi’nin ilk kitabından tanıdığımız dünyasından ses veriyorlar yine…

İnsanın öteki yüzünün kimileyin ironiyle kimileyin dehşetle dile geldiği bu öyküler, yazarının da tekinsiz dünyasının gittikçe çatallandığını gösteriyor bize. Başka bir söyleyişle insan ruhunun coğrafyasının gittikçe daha çetrefilli ormanlarına ve o ormanların kurduğu çıkışsız kapanlara doğru yol alıyor Daryo Beskinazi.

Toplamda 176 sayfadan oluşan kitap geçen nisan ayında okurla buluştu.

Daryo D. Beskinazi’nin yeni kitabı Kafesperest hakkındaki görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Mikroplar uzay astronot

Özel Olarak Geliştirilmiş Mikroplar, Yörüngedeki Astronotları Koruyabilir

star wars jedi survivor fragman

Star Wars Jedi: Fallen Order’ın Devam Oyunundan İlk Fragman Yayınlandı