in

Koray Sarıdoğan Yeni Fantastik Romanı Kaosun Kalbi ile Raflarda

Koray Sarıdoğan, Mavi Ejder Serisi’nin ilk kitabı Kaosun Kalbi kitabıyla okuru bir süper kahraman macerasına davet ediyor.

Kaosun Kalbi - Koray Sarıdoğan - Ön Okuma
- Reklam -
- Reklam -

Koray Sarıdoğan imzalı fantastik türde bir süper kahraman hikâyesi olan Kaosun Kalbi raflardaki yerini aldı. Portakal Kitap etiketiyle yayımlanan eser, aynı zamanda Mavi Ejder Serisi’nin de ilk kitabı olma özelliğini taşıyor.

İlk olarak 2015 yılında yazdığı ve Esen Kitap etiketiyle yayımlanan Kadran Kadraj kitabıyla adını duyuran ve Kalem Kahve Klavye sitesiyle tanınan Koray Sarıdoğan, Kaosun Kalbi isimli yeni kitabında bir gencin yeni keşfettiği süper gücüyle birlikte geçmişini irdeliyor.

Ana karakter olan Tibet, hakkında yeni fikir sahibi olduğu süper gücünü kendi geçmişi ve İstanbul’un hikâyesini de keşfediyor. Yerebatan Sarnıcı’ndan İstanbul’un yer altı tünellerine kadar şehir üzerine de düşündüren Kaosun Kalbi, bir diğer yanda tarihin ve detayların bir bütün olduğunu hissettiriyor. Hikâyeyi çözerken yol boyu yerine oturan taşlar okuruna tarihe farklı bir açıdan bakmaya davet ediyor. Ezoterik inançlar, paralel evrenler, Nazi hayranlığı gibi birbirinden uzak gibi duran konular birbirleriyle harmanlanıyor. Okura, aksiyonu yüksek ve sürükleyici bir roman vadediliyor.

- Reklam -

Kaosun Kalbi – Koray Sarıdoğan | Arka Kapak Yazısı

Kaosun Kalbi KapakBir sebep göstermeden öylece çekip giden annesi ve onun ardına düşen babasının yokluğunda yalnızlığına sığınan bir genç: Tibet…

Tibet’te büyüyen yalnızlığın açtığı boşluğu büyük bir misyonla doldurmaya hazırlanan karanlık bir güç…
Bizim ikinci bir sığınağımız var diyen, Nazilerin yaratıcısı ve Osmanlı vatandaşı Baron Sebottendorf’un zamanı aşıp bugüne ulaşan planları…

Bir şaman kehanetinde bahsedilen ve ortaya çıkması an meselesi olan Mavi Ejder…

Kaosun Kalbi İstanbul’da, tam da Yerebatan Sarnıcı’ndaki iki Medusa kafasının arasında başlıyor her şey!

Yeniden…

- Reklam -

Ricalü’l Gayb’ın gizlediği kadim kapı tekrar açıldığında bir süper kahraman olduğunu henüz bilmeyen ama farkında olmadan her şeyiyle buna hazırlanan Tibet kolları sıvıyor.

Hayatıyla ilgili gerçekleri öğrenmek dışında kahramanlıkla ilgili hiçbir planı olmasa da alemlerin birbirine açıldığı o kapıda büyük bir savaş onu çağırıyor!

Okurunu nefes nefese bırakan aksiyonuyla Kaosun Kalbi, son sayfaya kadar elinizden düşmeyecek!

Koray Sarıdoğan
Koray Sarıdoğan

Kitabın ilk 20 sayfasını içeren ÖN OKUMAsı için BURAYA tıklayabilirsiniz.

Editörlüğünü Rukiye Şahin’in yaptığı kitabın kapak tasarımı Yasin Çetin’e, iç sayfa tasarımı da Nur Kayaalp’e ait. 224 sayfadan oluşan Mavi Ejder Serisi’nin ilk kitabı raflardaki yerini almış durumda.

Birçok farklı dergi de yazılar kaleme almış olan Koray Sarıdoğan’ın daha önce metinlerini veya kitabını okumuş muydunuz? Yeni romanın konusu ilginizi çekti mi? Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Salgın: Uzayın Derinliklerinde Bilimkurgu ve Korku Birleşiyor

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    İlginç bir kitaba benziyor. Listeye alıyorum ama sıra gelir mi bilemem. :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Atiye 3. Sezon

Atiye 3. Sezon ile Final Yapmaya Hazırlanıyor

J.J. Abrams The Pinkerton Western

J.J. Abrams, Vahşi Batı Filmi The Pinkerton ile Geliyor