in

Andrea Camilleri’nin Komiser Montalbano Serisi “Keman Sesi” ile Devam Ediyor

Andrea Camilleri imzalı polisiye roman serisi Komiser Montalbano, “Keman Sesi” adlı dördüncü kitabı ile raflarda.

Keman Sesi - Komiser Montalbano Serisi #4 / Andrea Camilleri
- Reklam -
- Reklam -

Andrea Camilleri tarafından kaleme alınan Komiser Montalbano Serisi, dördüncü kitabı Keman Sesi ile yola devam ediyor. Eser, Mylos Kitap etiketiyle yayımlanıyor.

İtalyan yazar Andrea Camilleri’nin eserleri Türkçe raflarındaki yerini almayı sürdürüyor. 1925 – 2019 yılları arasında yaşayan Camilleri, çoğunlukla suç, polisiye ve çocuk edebiyatı türlerindeki eserleriyle tanınıyor. Nino Martoglio, Grand Officer in the Order of Merit ve RBA Prize for Crime Writing gibi ödüllerin sahibi yazarın eserleri birçok farklı dile çevrildi.

Eserleri Türkçede birçok farklı yayınevinden yayımlanan Andrea Camilleri’nin Komiser Montalbano Serisi ise Mylos Kitap çatısı altında çıkıyor.

- Reklam -

İlk kitabı orijinal dilinde 1994’te yayımlanan ve yan kitaplar hariç toplam 28 eseri bünyesinde barındıran Komiser Montalbano Serisi, Türkçede ise dördüncü adımını atıyor. Seri, ağırlıklı olarak “Kim yaptı?” tipi polisiye romanlara yer veriyor.

Keman Sesi – Komiser Montalbano Serisi #4 / Andrea Camilleri | Arka Kapak Tanıtımı

Keman Sesi - Komiser Montalbano Serisi #4 / Andrea Camilleri

Mutlaka okumanız gereken 50 polisiye yazarından biri,
İtalyan polisiyesinin ustası Andrea Camilleri.

Andrea Camilleri ile bütünleşmiş, tüm dünyada tanınan bir komiser, Salvo Montalbano.

Andrea Camilleri, bir kez daha muazzam bir olay örgüsüyle okuru karşılıyor. Her şeyin her şeyle bağlantılı olduğu, detayların zihinleri doldurduğu sıra dışı bir polisiye roman Keman Sesi.

- Reklam -

Komiser Montalbano bir kez daha zor bir durumla karşı karşıya. Keman Sesi Camilleri’nin en iyi kurgulanmış romanlarından biri: öldürülen genç bir kadın, şans eseri ortaya çıkan cinayet, toplumdaki çarpık ilişkiler ve her şeye karşın masumiyetini ve sakinliğini koruyan bir Vigàta. Vigàta’nın apartmanlarında, sokaklarında ve caddelerinde bilindik yüzler bir kez daha bizlerle. Montalbano’nun doğrunun peşinde koşmasının yol açtıkları: düzeni ve adaleti sağlamak için geçilen dolambaçlı yollar.

“Kim yaptı?” polisiyesinden çok daha fazlası.

Toplamda 200 sayfadan oluşan eserin çevirmenliğini Semih Topçu üstleniyor. Kitap ağustos ayının son haftasından itibaren raflardaki yerini alıyor.

Komiser Montalbano Serisi’nin yayımlanan diğer kitapları şu şekilde sıralanıyor:

  • Suyun Şekli #1
  • Terrakotta Köpek #2
  • Yemek Hırsızı #3

Andrea Camilleri eserleri ve yazarın Türkçedeki son kitabı Keman Sesi hakkındaki yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Sandman 2 yeni bölüm

Netflix’ten Sürpriz The Sandman Bölümü: İki Farklı Bonus Hikâye Eklendi

Cult of the Lamb incelemesi

Cult of the Lamb İncelemesi: Tarikata Yeni Üyeler Aranıyor!