in

“Kışgörmez” Yeniden Raflarda

Drizzt Efsanesi serisinin 21. kitabı “Kışgörmez” uzunca bir aradan sonra tekrar bizlerle.

kisgormez ust
- Reklam -
- Reklam -

İthaki Yayınları, Unutulmuş Diyarlar’ın en ünlü karakterlerinden Drizzt Do’Urden‘ın maceralarını yeniden bizlerle buluşturmaya kaldığı yerden devam ediyor. Geçen yılın eylül ayında Kışgörmez Destanı’nın ilk kitabı Gauntlgrym‘i tekrar raflara süren yayınevi şimdi de bu serinin ikinci cildi olan “Kışgörmez” (Neverwinter) ile karşımızda.

Kitabın arka kapak yazısı şöyle:
kisgormezYol arkadaşlarını kaybeden Drizzt yüz yıldan sonra ilk kez özgür ve yalnızdır. Dahlia ismindeki yeni dostuyla beraber Kışgörmez şehrinin başına gelenlerin intikamını almak için yola düşerler. Fakat Drizzt yeni dostlarla beraber yeni düşmanlar da kazanacaktır.

Ve artık yalnızım. Yıllar önce Montolio’nun ölümünü takip eden günlerden beri hiç olmadığım kadar. Arkadaşlarımı tehlikeye atmanın insafsızca olacağı inancıyla onları terk ederek Menzoberranzan’a gitmek için Karanlıkaltı’na yolculuk ettiğimde bile böyle hissetmemiştim. Karanlıkaltı’nda yalnız olmama karşın, ruhen yanımda oldukları için manevi desteğim olmadan gitmemiştim. Bruenor, Catti-brie ve Regis’in hayatta ve iyi durumda, aslında onları geride bırakmış olduğum için çok daha iyi durumda olacaklarına inanıyordum, olacaklarına inancım tam olarak gitmiştim.
Romanın çevirisi, Laika baskısında olduğu gibi, yine Gürkan Genç‘e ait. Yayına hazırlığını yapanlar Özay Şen ve Aslı Genç, editörüyse Emre Aygün.

- Reklam -

Hatırlayacağınız gibi, R.A. Salvatore kısa bir süre önce Unutulmuş Diyarlar evrenine geri dönmüş ve yeni bir Drizzt üçlemesi yazmaya başladığı müjdesini vermişti. Kısa sürede dışarıdaki kitaplara yetişmek ve hepsini okuyabilmek dileğiyle. Aluve…

- Reklam -

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Turan Dağlı - Röportaj - Küçük General

Turan Dağlı: “Ben de Kendi Biçim Savaşlarımı Veriyorum”

Frankfurt Kitap Fuarı "İllüstrasyon Sergisi"

Frankfurt Kitap Fuarı “İllüstrasyon Sergisi” Başvuruları Başladı