in

Kürk Mantolu Madonna Amerika Semalarında

Sabahattin Ali’nin ölümsüz eseri Kürk Mantolu Madonna, İngiltere’den sonra şimdi de Amerika’da!

madonna in a fur coat ust
- Reklam -
- Reklam -

Geçen yılın mayıs ayında, dünyanın en büyük ve en prestijli yayınevlerinden biri olan Penguin Books tarafından İngilizceye çevrilip İngiltere’de basılan Kürk Mantolu Madonna, çok yakında Amerikalı okurlarla da buluşacak.

madonna in a fur coat 1SabitFikir‘de yer alan habere göre, Amerikalı yayıncı Other Press, kitabın Amerika’daki yayın haklarını almış durumda. Edebiyatımızın bu önemli klasiğinin 31 Ekim‘de Yeni Dünya’nın kapılarını aralaması bekleniyor.

Kürk Mantolu Madonna‘nın Penguin baskısı İngiliz okurlar tarafından çok beğenilmiş, Goodreads‘te oldukça iyi yorumlar almıştı. Kitabın hüzünlü hikâyesini, karakterlerini ve özellikle de üslubunu övenler bir hayli fazla. Sadece fotoğraf çekip Instagram‘a koymamak için almamaları, gerçekten okuyup yorumda bulunmaları sevindirici…

- Reklam -

Kürk Mantolu Madonna bundan önce Almanca, İtalyanca, Rusça, Fransızca, Lehçe, Hırvatça, Felemenkçe, Boşnakça, Arnavutça, Arapça ve Moğolca dillerinde yayınlanmıştı. Bu yıl içerisinde İspanyolca ve Gürcüce olarak yayınlanması da planlanıyor.

- Reklam -

Daha nice klasik eserimizin hak ettiği değeri dünya çapında görmesi dileklerimizle…

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

sonra cinayetler basladi ust

Twitter’da “Sonra Cinayetler Başladı” Çılgınlığı

gun isigi kizin hayaleti ust

Gün Işığı Kızın Hayaleti Raflarda