in

Hatice Aksüt İmzalı Lili May Serisi “Karakatman” ile Tamamlandı

Lili May serisinin üçüncü ve son kitabı olan Karakatman, raflardaki yerini aldı. Hatice Aksüt imzalı fantastik roman, Sıfırdan Yayınları etiketiyle çıktı.

Lili May: Karakatman (3. Kitap) - Hatice Aksüt
- Reklam -
- Reklam -

Hatice Aksüt imzalı Lili May serisinin üçüncü ve son kitabı olan Karakatman raflarda.

Bilkent Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olan Hatice Aksüt, daha sonrasında çizim dersleri aldı. Barcelona Escola Joso’da da iki yıl illüstrasyon okuyan yazar, ardından resim tutkusunu fantastik kurguyla birleştirdi ve Lili May’i kaleme almaya başladı.

Lili May serisi toplamda üç kitaptan oluşuyor. Serinin ilk kitabı olan Ada Krallığı Şubat 2018’de, ikinci kitabı Saf Topraklar ise Kasım 2019’da okurla buluştu. Okurlar bu seride genç bir kızın kendi tercihleri sonucunda yaşadığı zorluk ve güzelliklere odaklanıyor. Aksüt’ün yarattığı fantastik dünyada herkesin kendi gerçek hayatından kesitler de bulabileceği bu macera, genç yetişkinlere hayatın her zaman sürprizlerle dolu olduğunu ve tam da kendimizi bulduğumuz noktada başladığını hatırlatıyor. Hatice Aksüt, kitapların yazarı olmasının yanı sıra kapak ve iç görsel illüstrasyonları da kendi hazırladı.

- Reklam -

Lili May’in son kitabı olan Karakatman da, Sıfırdan Yayınları etiketiyle raflardaki yerini aldı. Hemen aşağıdan tanıtım yazısına göz atabilirsiniz.

Lili May: Karakatman (3. Kitap) – Hatice Aksüt | Arka Kapak Tanıtım Yazısı

Lili May: Karakatman (3. Kitap) - Hatice Aksüt

Lili May efsanesi, üçüncü ve son kitabı Lili May/ Karakatman ile tamamlanıyor.

Tanıştığımızda büyükannesi ile küçücük bir kasabada huzur içinde yaşayan Lili May, zorluklarla dolu pek çok macera yaşayıp içindeki kahramanı ve yeteneklerini keşfetti; yaşamını güzelleştiren dostluklara ve ruhunu sarmalayan bir aşka kavuştu. Ama hayat her zaman sürprizlerle doludur ve sadece kendimizi bulmamız yetmez. Hatta “hayat” tam da kendimizi bulduğumuz yerde başlar.

- Reklam -

Lili May, içindeki kahramanı bulduktan, güçlerini tanıdıktan sonra çok daha zorlu maceralara yelken açıp “hayat”ı korumak, güzelleştirmek için uğraştı ve şimdi son büyük macerası ile karşı karşıya. Ya “büyük bitiş”i görecek ya da “sonsuz huzur”u yaratacak. Ya ışığıyla yedi düveli aydınlatacak ya da karanlığın içinde kaybolacak.

Üç kitaptan oluşan bu büyük macera ile gencecik bir kızın kendi tercihleri sonucunda yaşadığı zorluk ve güzelliklere tanıklık ediyor, Hatice Aksüt’ün yarattığı fantastik dünya içinde kendi gerçek hayatlarımızdan kesitler görüyoruz.

Editörlüğünü Zeynep Kökkaya’nın üstlendiği kitabın son okuması Ebru Aksoy’a, grafik tasarımı ise Kadir Ateş’e ait. 480 sayfadan oluşan Karakatman romanı Ekim 2021 itibarıyla raflardaki yerini almaya başladı.

Serinin daha önce yayımlanan ilk iki kitabını okumuş muydunuz? Yeni romanın konusunu nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Shang-Chi 2 Marvel Devam Filmi Kesinleşti

Shang-Chi 2 Kesinleşti: MCU’nun Sevilen Yapımının Devam Filmi Aynı Ekiple Geliyor

Sonic the Hedg ehog 2 Fragmanı

Sonic the Hedgehog 2 Fragmanı: Knuckles ve Güçlerine İlk Bakış