in

Max Helsing ve On Üçüncü Lanet Çıktı

İngiliz yazar Curtis Jobling’in kaleme aldığı çocuk romanı, Doğan Egmont etiketiyle raflarda.

- Reklam -
- Reklam -

Max aslında oldukça normal bir çocuktur – tabii gotik bir köşkte yaşadığını görmezden gelirsek, bir de okuldan fırsat bulduğunda devam ettirdiği aile geleneği var: canavar avlamak.

Max ve arkadaşlarının maceralarını anlatan bu kitabın tanıtım bülteni şöyle:max_helsing_kapak
Her gün türlü canavarla uğraşmaktan daha fenası ne? Şeytani bir büyücü tarafından lanetlenmek!

Van Helsing ailesinin canavar avı geleneğini devam ettiren son üyesi Max’in başı feci dertte. Laneti bozabilmek için, mekanik meraklısı dostu Syd, dahi komşusu Wing ve yeni zebani köpeğinin yardımına ihtiyacı var. Aksi takdirde, hayatı sona erecek ve dünyada vampirler hüküm sürecek.
Kitabın yazarı Curtis Jobling, özellikle yazdığı altı kitaplık fantastik gençlik serisi Wereworld ile tanınıyor. Geçen sene yayınlanan Max Helsing’in ise henüz bir devam kitabı çıkmadı.

- Reklam -

Çevirmenliğini Hilal Dikmen’in yaptığı Max Helsing ve On Üçüncü Lanet’i kitapçılardan ve sanal dükkanlardan temin edebilirsiniz.

- Reklam -

Burak Mermer

1993’te Sivas'ta doğdu. Yıldız Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği mezunu, ODTÜ Bilim ve Teknoloji Politikası Çalışmaları'nda yüksek lisans öğrencisi. Edebiyatı, sinemayı ve bilgisayar oyunlarını çok sever. Hayatın anlamının Radiohead şarkılarında gizli olduğuna inanmakta, başka dünyalara duyduğu tutku sayesinde yaşamayı sürdürmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

istanbul kitap fuari aciliyor

35. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nın Onur Yazarı ve Teması Belli Oldu

halil babilli b

Halil Babilli Röportajı: Bin Yıllık Hemşehri Üzerine