in

Necva G. Esen’in Romanı “Görünmez Gemi” Bizlerle

Dedektif Dergi yazarlarından Necva G. Esen’in ilk romanı “Görünmez Gemi”, Herdem Kitap etiketiyle raflardaki yerini aldı.

gorunmez gemi ust
- Reklam -
- Reklam -

Dedektif Dergi yazarlarından Necva G. Esen ilk romanıyla raflarda yerini aldı.

Herdem Kitap etiketiyle okuyucularla buluşacak “Görünmez Gemi” adlı eser bizleri 1960’lar Türkiye’sine davet ediyor. Tipik bir endüstri kasabasında sıradan hayatlara sahip Jülide ve Vedat’ın hayatı değişmek üzeredir. İkili tarih ve mitolojinin iç içe geçtiği olağanüstü maceraya atılırlar.

- Reklam -

Gelin tanıtım bültenine bakalım:
gorunmez gemi1960’lar Türkiye’sinin küçük, kendi halinde, tipik bir endüstri kasabası: Heybetli bacasıyla fabrika, tek katlı lojmanlar, nefis bir sahil, lokal, tren yolu, kumsal, deniz ve nereye el atsan arkeolojik kalıntılar- denizin dibinde, tepelerde, bahçelerde… Soğuk, karlı bir kışı geride bırakan kasaba sakinleri, yaşadıkları yerin tüyler ürpertici sırrından habersiz, yazı dört gözle beklemektedirler. Jülide hariç. Jülide, ağabeyi Tanju tarafından sürekli dışlanmaktadır ve üstelik hiç bir arkadaşı yoktur -hayvanları saymazsak tabii. Bir gün olağanüstü bir olaydan sonra kendini müthiş bir maceranın içinde bulur. Artık yeni bir arkadaşı vardır: Vedat. İkisi birlikte, tarih ile mitolojinin iç içe geçerek sınırlarının belirsizleştiği bir zaman dilimine giderler. Ve yaşadıkları yerin inanılmaz sır perdesi binlerce yıllık bir hikâye sarmalı olarak yavaş yavaş gözlerinin önünde aralanır. Jülide ne kadar ileri gittiklerini fark edemez, Vedat’ın hayatı tehlikeye girer. Onu kurtarmak cesaretini nereden, kimden aldığını bilemez ama cüretinin bedelini ödemeye hazırdır. Ne yazık ki ölümsüz rakibi tahminlerinin üzerinde bir güce sahiptir ve şimdi bütün sevdikleri, herkes tehlikededir. Artık sadece kendi gücüne dayanmak zorundadır.

- Reklam -

Her sayfası heyecan, gerilim ve ilginç buluşlarla dolu; birçok katmanı olan, ‘bizden’ diyeceğimiz; sürükleyici, yediden yetmişe herkesin soluk soluğa okuyacağı bir kitap.
290 sayfadan oluşan roman raflarda yerini aldı bile. Keyifli okumalar dileriz.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Loki Tom Hiddleston

Loki Dizisi, Rick and Morty’nin Senaristine Emanet

okuma eylemi 3 dost yaşamasız

Okurken Hissedilen Bazı Olumsuzluklar Kimi Hikâyelerin Güçlü Yanları Olabilir mi?