in ,

Netflix, Stephen King ve Joe Hill’in Bir Öyküsünü Uyarlıyor

Kitapları kadar uyarlamalarıyla gündemde kalan Stephen King’in sıradaki Netflix uyarlaması, oğlu Joe Hill ile birlikte kaleme aldıkları “In The Tall Grass” olacak.

In the Tall Grass ust
- Reklam -
- Reklam -

Çağımızın en üretken yazarlarından biri olan Stephen King‘in kitaplarından daha meşhur olan bir şey varsa o da film ve dizi uyarlamalarıdır demek mümkün. Sürekli bir Stephen King uyarlaması haberi yaptığımız son yıllarda bu haberler artık bizi şaşırtmıyor ama her daim heyecanlandırmayı başarıyor (The Dark Tower uyarlamasına rağmen).

Üstadın isminin Netflix ile birlikte anılması da ilk değil, özellikle sevenlerinin hatırlayacağı gibi geçen sene, King’in “Oyun” adıyla dilimize kazandırılan eseri Gerald’s Game adıyla Mike Flanagan ve Jeff Howard senaristliğinde uyarlanmış ve Netflix ekranlarında yayımlanan film Jeff Howard tarafından yönetilmişti. “Filme uyarlanamaz” denilen bu eserin uyarlamasından sonraysa Netflix ekranlarına yazarın 1922 adlı eserinin uyarlaması gelmiş, her iki film de seyircilerinden ortalama oylar almıştı.

Şimdiyse ünlü yazarın oğlu Joe Hill ile birlikte kaleme aldığı “In The Tall Grass” adlı novellası aynı ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Deadline‘ın haberine göre, ikilinin 2012 yılında iki parça halinde Esquire dergisinde yayımlanan eserinden uyarlanacak filmi yönetmesi için konuşulan isimse, Cube ve Splice adlı enteresan korku filmlerinin yanı sıra Westworld ve Lost in Space gibi dizilerin bazı bölümlerinden tanıdığımız Vincenzo Natali. Ayrıca filmin başrolünde, yine Westworld‘den tanıdığımız James Marsden‘in yer alacağı düşünülüyor.

- Reklam -
- Reklam -

Filmin Toronto’da gerçekleştirilecek çekimlerine yaz aylarında başlanılması beklenmekte.

Türker Beşe

Müzmin arkeolog adayı. 4 yaşında atari oynamakla başlayan oyunculuk macerası şiddetle devam etmektedir. Okuma zevki günden güne değişmekle birlikte, tuhaf kurgu, büyülü gerçeklik ve tekinsiz korkudan aldığı keyfi hiçbir türden alamaz.

1 Yorum BULUNUYOR


Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Orta Çağ - Bıçak - Silgi

Orta Çağ’da Bıçak Silgi Olarak Kullanılıyordu

assassins creed cehennem ust

“Assassin’s Creed” Romanları 6. Kitapla Devam Ediyor