in

Pan’ın Gizli Vasiyeti Çıktı

Sandra Regnier imzalı Pan Üçlemesi’nin ilk cildi “Pan’ın Gizli Vasiyeti” Yapı Kredi Yayınları etiketiyle raflardaki yerini aldı.

Pan’ın Gizli Vasiyeti Sandra Regnier
- Reklam -
- Reklam -

Almanya’da doğup büyüyen yazar Sandra Regnier’in Pan Üçlemesi ile tanışmaya hazır olun. Türkçede ilk defa karşımıza çıkan Regnier’in fantastik serisi Yapı Kredi Yayınları tarafından dilimize kazandırılıyor. Serinin ilk kitabı Pan’ın Gizli Vasiyeti raflardaki yerini aldı bile.

1974 doğumlu yazar yurt dışında pek çok fantastik kitabıyla biliniyor. Zeitlos Üçlemesi ve Lilien Serisi bunlardan bazıları.

Pan Üçlemesi’nin ilk kitabı Pan’ın Gizli Vasiyeti ise geçtiğimiz haftalarda Türkçe olarak raflardaki yerini aldı.

- Reklam -

Pan’ın Gizli Vasiyeti Fantastik Bir Eser

Londra’daki Westminster Horton Koleji’ne kaydolan Leander FitzMor adlı süper yakışıklı kahramanımız, okulundaki Felicty adlı kızı kollamakla görevlendirilmiştir. Elbette bunun yolu da aşktan geçmektedir. Ancak sınıfında iki Felicity vardır ve ortada büyük ikilemler filizlenmektedir. Tüm bu aşk hikâyesi ise elbette bir dünyanın kaderiyle doğrudan ilişkilidir: Elf krallığı ile. Doğaüstü varlıklar ve gizli güçlerle dolu, tehlikeli serüvenlerin dünyası sizi büyülü bir yolculuğa davet ediyor.

Üçlemenin dünya çapındaki başarısı, genç okurların değerlerine ve sıkıcı gündelik hayatına dokunan ironik/keskin bakışlı fantazyasına bağlanıyor.

- Reklam -

428 sayfalık kitabın orijinal adı Almanca Das geheime Vermächtnis des Pan. Kitabı Türkçemize kazandıran isim ise Serap Gülerçin Karluk. 12 -15 yaş grubuna hitap eden kitaptan tadımlık bir parça okumak isteyenler şuraya tıklayabilir.

Peki siz yeni bir fantastik seri ile tanışmaya hevesli misiniz? Kitabı okuma ya da göz atma fırsatınız oldu mu? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın!


* Sandman 6: Fabllar ve Yansımalar Çıktı

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Jüpiter

Jüpiter’in Üzerindeki Kara Deliğin Sebebi Anlaşıldı

Cryodrakon Ejderha

Ejderha Benzeri Uçan Sürüngen Fosili Keşfedildi