in

Peren Ercan İlk Kitabı “Büyülü Eşyalar Koleksiyoncusu” ile Raflarda

Kayıp Rıhtım yazarlarından Peren Ercan, ilk romanı “Büyülü Eşyalar Koleksiyoncusu” ile kitabı basılan ekip arkadaşlarımız arasına katılıyor.

buyulu esyalar koleksiyoncusu ust
- Reklam -
- Reklam -

Kayıp Rıhtım’da hazırladığı dosya ve haberlerle tanıdığınız Peren Ercan bu sefer Rıhtım okurlarını yazar olarak selamlıyor. Büyülü Eşyalar Koleksiyoncusu adıyla raflarda yer alan roman Kent Kitap etiketini taşıyor.

Romanın arka kapak yazısı şöyle:
buyulu esyalar koleksiyoncusuGeçilmez denen çölleri aştı insan, asırlar sonra unutuldu. Geçilir denen şehri geçmeye çalıştı, durduruldu. Kendi dünyasına sığmayıp yıldızlara ulaştı. Ölümsüzlüğün formülü ellerinden uçup giderken hiçbir şey yapamadı.

Kendi türünü kırıp geçiren hastalıkları yendi. “Cadı” sandıklarını katletti. Alev kusan çubuklar icat edip karşısına çıkanı yerle bir etti. Yetmedi, dünya içinde sanal bir gerçeklik yarattı.

- Reklam -

Bir sürü mucize gördü, yine de büyünün varlığını anlamadı. Çünkü onu, gözünün önünde olanlardan hep ayrı tuttu. Büyünün gerçekliğini bir türlü kabul etmedi.

- Reklam -

İşte bu, sevdiği kadına büyünün de gerçeklikten bir parça olduğunu anlatma mücadelesi veren bir adamın hikayesi.
248 sayfalık roman, 1 Şubat itibarıyla fiziki ve sanal kitapçılardaki yerini aldı. Peren Ercan’a yazarlık kariyerinde başarılar, sizlere de keyifli okumalar diliyoruz.

Özgür Kuru

1988 Ankara doğumluyum. Jules Verne kitaplarıyla geçen gençlik yıllarım, bilimkurgu, doğa ve insanın kendini keşfetmesi gerektiğini idrak etmemle değişmeye başladı.

Profesyonel olarak bilişim sektörünün bir neferi olmakla birlikte motosiklet, bisiklet, kampçılık, olta balıkçılığı gibi hobilerle hayatımı süslemeye çalışıyorum. Stargate'e yetişememiş ve Stargate'ten sonra dizi izleyemeyen bir çeşit izleyiciyim.

Kitaptan uyarlanmış filmleri izlemeden önce mutlaka kitabını okumalıyım gibi bir toteme sahibim. Bu yüzden yıllarca ötelediğim filmler var. İzlememiş olmaktan değil fakat okumamış olmaktan, kitaplara her baktığımda pişmanlık duyduğumu da itiraf edeyim.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for mit mit dedi ki:

    Hayırlı olsun @per.ercan :slight_smile: Okurun bol olsun.

  2. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    İlk izlenim güzel. Umarım başarılı olur. :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

patlamis misir kr

Sinemamızda Patlamış Mısır Savaşlarında İlk Devre Sona Erdi, Sırada: Sansür Savaşları

dracul - Dacre Stoker

Dracula’nın Hiç Basılmamış Bölümünü İçeren “Dracul” Romanı Raflarda!