in

Philip K. Dick Külliyatı “Kozmik Kuklalar” İle Genişliyor

Alfa Yayınları hız kesmeden Philip K. Dick’in eserlerini dilimize kazandırmaya devam ediyor. Yazarın “Kozmik Kuklalar” (The Cosmic Puppets) adlı kitabı bizlerle!

Kozmik üçleme
- Reklam -
- Reklam -

Bilimkurgu dendiği zaman akla gelen ilk isimlerden biri olan Amerikan yazar Philip K. Dick’in eserleri, Alfa Yayınları tarafından dilimize tüm hızıyla kazandırılmaya devam ediyor: “Kozmik Kuklalar” (The Cosmic Puppets) bizlerle!

İlk olarak 1956’da Satellite Science Fiction dergisinde A Glass of Darkness adıyla yayımlanan eser, sonrasında düzenlenerek 1957’de roman olarak basılmıştı.

Kozmik Kuklalar, karısıyla birlikte doğduğu kasabaya tatil yapmaya giden Ted Barton’ın hikâyesini anlatıyor. Ancak bu huzurlu kasaba aslında iyi ve kötü arasındaki kozmik bir savaşın yaşandığı bir bölge.

- Reklam -

Eğer siz de bu kozmik karmaşaya dâhil olmak istiyorsanız tanıtım bülteni şu şekilde:
kozmik kuklalarKarısıyla birlikte tatil yapan Ted Barton, doğup büyüdüğü küçük, huzurlu kasaba Millgate’i görmek için ani bir istek duyar ama oraya vardığında kasabanın yıllar önce terk ettiği yere hiç benzemediğini fark eder. Sürpriz! Bu küçük kasaba iyi ve kötü arasındaki kozmik boyuttaki bir savaşın mekanıdır, dahası Ted Barton dokuz yaşında ölmüştür.

Alternatif gerçeklikler, belirsiz kimlikler gibi PKD saplantılarını içeren, 1950’lerin ucuz romanlarının tadında Alacakaranlık Kuşağı’nın bir bölümü gibi başlayan ve H.P. Lovecraft öyküsü gibi devam eden genç bir Philip K. Dick romanı.

- Reklam -

Millgate’e hoş geldiniz!
190 sayfadan oluşan romanın çevirmenliğini Zeynep Şebnem Çorakçı üstlenmiş. Kitabın editörlüğünü Berna Kılınçer, kapak tasarımınıysa Adnan Elmasoğlu yapmış.

Keyifli okumalar.

Cem Altınışık

1993 yılında Ankara’da doğdu. Çocukluğunun bir kısmını İzmir’de geçirdi ve şu an İstanbul'da yaşamakta. Psikoloji bölümünde eğitim gördü. Edebiyat, sinema, bilgisayar oyunları, müzik ilgisi ve bunları paylaşma sevgisiyle çeşitli kültür-sanat sitelerinde yazdı.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

batman catwoman ust

Tom King Yeni Bir Batman Serisi Yazıyor

Otostopçunun Galaksi Rehberi

Otostopçunun Galaksi Rehberi: Radyo Tiyatrosu Raflarda