in

“Pooh Köşesindeki Ev”e Yeniden Konuk Olma Zamanı

A. A. Milne’in meşhur kahramanı Winnie the Pooh hayranlarını mutlu edecek bir kitap geliyor. “Pooh Köşesindeki Ev” taze bir çeviriyle tekrar raflarda.

Pooh Köşesindeki Ev
- Reklam -
- Reklam -

A. A. Milne’in meşhur kahramanı “Winnie the Pooh“yu bilmeyen yoktur. Christopher Robin ve arkadaşlarının maceralarının anlatıldığı bu çocuk kitapları, daha sonra harika bir çizgi filme de uyarlanmıştı.

1926 yılından beri Winnie the Pooh çocuk edebiyatının önemli bir kahramanı.

Pooh kitapları dilimize daha önce Kabalcı Yayınları tarafından kazandırılmış olsa da şu sıralar kendilerini Yapı Kredi Yayınları aracılığıyla okuyabiliyoruz.

- Reklam -

Tigger’la da tanıştığımız “Pooh Köşesindeki Ev” kitabı yeni bir çeviriyle karşımıza çıkıyor.

Kitabın tanıtım bülteni şöyle:Pooh Köşesindeki Ev
Orman’ın tepesindeki o büyülü yerde, küçük bir çocuk ve Ayıcığı hep oyun oynuyor olacak.

Dünyanın en sevimli ayıcığının maceraları devam ediyor!

- Reklam -

Yüz Dönüm Ormanı’nda Pooh, Piglet ve arkadaşlarına katılın. Bu kitaptaki öykülerde Tigger, Tigger’ların ne yemeyi sevdiğini keşfediyor, Piglet Çok Müthiş Bir Şey yapıyor ve Pooh yeni bir oyun icat ediyor.
Orijinal adı The House at Pooh Corner olan Pooh Köşesindeki Ev E.H. Shepard tarafından resimlenmiş. Aslı Konaç tarafından Türkçeleştirilen eser 192 sayfa.

A. A. Milne Kimdir?

A. A. Milne 1882 yılında Londra’da doğdu. Yazarlığa dönemin ünlü dergisi “Punch”ta başladı, ayrıca tiyatro oyunları ve şiirler yazdı. Winnie-the-Pooh ilk kez 1923 yılında “Punch”ta okur karşısına çıktı. Milne’in öykülerinin çıkış noktası, oğlu Christopher Robin’in oyuncaklarıydı. İlk kez 1926 yılında yayımlanan ve kısa sürede büyük başarı kazanan Winnie-the-Pooh öyküleri o zamandan bu yana yaklaşık kırk dile çevrildi.

Winnie the Pooh hakkındaki yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın!


* Ufak Bir Servet Değerindeki 20 Kıymetli Eser

* Ünlü Yazarlarca Pek Sevilmeyen 14 Klasik Eser

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for DamlaGol DamlaGol dedi ki:

    Çocuk kitaplarına, çocukluktan kalan anılarıma büyük bir özlem ve sevgi duyuyorum. Bu kitaptan haberim yoktu, çok mutlu oldum. :heart: İlk fırsatta edineyim.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Genç Poe: Morgue Sokağı’nın Gizemi

Genç Poe ile Gizemlerin Dünyasına Adım Atmaya Hazırlanın!

Genji Monogatari - Dünya Tarihinin İlk Romanı

Dünya Tarihinin İlk Romanı: Genji Monogatari