in

Robert Beatty’den “Serafina ve Parçalanmış Yürek” Raflarda!

Çok satan Serafina serisinin üçüncü kitabı, Türkçe çevirisiyle okurlarını bekliyor!

serafina 3 ust
- Reklam -
- Reklam -

İlk kitabı 2015’te yayımlanan Serafina serisi, tüm hızıyla devam ediyor! Robert Beatty’nin imzasını taşıyan gizem ve gerilim türündeki serinin üçüncü kitabı “Serafina ve Parçalanmış Yürek, Yabancı Yayınları eliyle artık Türkçede!

Lale Günseli Bayır tarafından çevrilen eser, özel güçlere sahip bir kız olan Serafina’nın Biltmore Malikanesi’ndeki maceralarının devamını konu ediniyor. 2016’da Pat Conroy Southern Book Prize’ı kazanan Serafina serisi, daha önce New York Times çok satanlar listesinde de kendisine yer bulmuştu.

Eserin tanıtım bülteniyse şu şekilde:
Fırtına yaklaşıyor…

- Reklam -

serafina 3 1Serafina’ya bir şey olmuştu. Anlamadığı bir karanlığa uyanmıştı ve korkunç bir dövüşten çıkmış gibi yara bere içindeydi. Biltmore’daki hayat çok değişmişti ve eski arkadaşları, akla hayale sığmayan şeyler yapıyordu. Düşman ise her yerdeydi.

Gizemli, isimsiz bir güç Biltmore’a doğru geliyor ve beraberinde önüne çıkan her şeyi yerle bir edecek fırtınalar ve seller getiriyordu. Serafina kendisine neler olduğunu anlamalı ve çok geç olmadan yeni ve tuhaf güçlerini kullanmayı öğrenmeliydi.

- Reklam -

İmkansızı gerçekleştirmesi için sadece günler varken Serafina, Biltmore Evi’nin koruyucusu, Braeden’ın arkadaşı, babasının kızı ve Mavi Bayır Dağları’nın ve tüm sakinlerinin kahramanı olarak yerini tekrar kazanmak için savaşmak zorunda kalacaktı.

Robert Beatty’nin çoksatan serisinin üçüncü kitabında Serafina, sevdiklerini koruyup olması gereken insana dönüşmek için çabalarken, edebiyatın öncüleri arasında hak ettiği yere ulaşıyor.
400 sayfadan oluşan kitap şu an ön siparişte. 20 Temmuz tarihinden itibaren ise raflarda yerini alacak.

Herkese keyifli okumalar.

Elif Laçin Aytaç

98, İstanbul. Küçükken Harry Potter sayesinde fantastik edebiyata giriş yaptım ve daha sonra hayal gücü içerikli her şey hayatımın vazgeçilmez bir parçası haline geldi. Bunun yanısıra animasyonun her türlüsünü, özellikle bilgisayar animasyonunu çok seviyorum. İflah olmaz bir Disney ve Pixar hayranıyım. Boş vakitlerimde Fleet Foxes dinleyip hayal kuruyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

robocop ust

Yeni RoboCop’un Başında Neill Blomkamp Olacak

zombieland 2

“Zombieland 2” Orijinal Kadrosuyla Birlikte Geliyor