in

Rüzgarın Adı 10. Yıl Baskısından Göz Kamaştıran Çizimler

Rüzgarın Adı’nın 10. yıl edisyonu için çizilen özel illüstrasyonlar görücüye çıktı.

ruzgarin adi ust
- Reklam -
- Reklam -

Kralkatili Güncesi serisiyle önce gönüllerimize taht kuran, sonra da bir türlü gelmek bilmeyen üçüncü kitabıyla bizleri kanser eden Patrick Rothfuss, geçen şubat ayında Twitch üzerinden gerçekleştirdiği bir röportajda Rüzgarın Adı‘nın basılışının 10. yılı şerefine özel bir edisyon hazırlanacağını açıklamıştı hatırlarsanız. Hatta daha sonrasında kitapla ilgili birkaç çizimi görme ve detaylarını öğrenme fırsatımız da olmuştu.

Söz konusu özel edisyon yurt dışında 3 Ekim tarihinde raflardaki yerini aldı. Biz de bu sayede ülkemizde de yayımlanmasını beklediğimiz bu özel tasarımın içinde yer alan ve Hugo Ödülü adayı Dan dos Santos tarafından çizilen illüstrasyonların tamamını nihayet görebildik. Beklediğimize fazlasıyla değmiş doğrusu!

ruzgarin adi 001  ruzgarin adi 002

- Reklam -

Arkanist                                                        Ebeveyn Sevgisi

ruzgarin adi 003 ruzgarin adi 004

Cinder                                                                 İtiraflar

Özel edisyon serinin hayranları tarafından oldukça beğenilmiş. Normal baskısına kıyasla 50’den fazla özel sayfa içeren bu özel tasarımda, takvim sistemini ve para birimlerini ayrıntılarıyla açıklayan ekler ve Nate Taylor tarafından hazırlanan güncellenmiş bir harita da mevcut.

ruzgarin adi 005 ruzgarin adi 006

- Reklam -

ruzgarin adi 007 ruzgarin adi 008

İthaki Yayınları editörlerinin forumumuzda paylaştığı özel bir bilgiye göre kitabı önümüzdeki yıl içerisinde Türkçe olarak edinme şansımız da olacak.

Üçüncü kitap için bizi 6 yıldır bekleten Pat’in bunu bize neden yaptığını merak ediyorsanız, yazım aşamasının neden bu kadar uzun sürdüğünü anlatan şu röportajını okuyup biraz olsun sakinleşebilir, o da sizi kesmezse üçüncü kitabını neden bir türlü bitiremediğinin kendi ağzından demeçleriyle ve belgelerle ele aldığımız detaylı makalemize göz atabilirsiniz.

ruzgarin adi 009 ruzgarin adi 010

   Rüzgârı çağırırken                                                Sonlar ve Başlangıçlar

Çizimlerin tamamına şu adresten ulaşabilirsiniz. Yayınlandığı ülkelerde herkesin bayıldığı bu özel tasarımı biz de fazlasıyla beğendik doğrusu. Siz ne düşünüyorsunuz?

Zeynep Hantik

Boş zamanlarında çizimler yapıp, öyküler yazan bir okurum. "Madem ki her şeyin sonu gözyaşı olacak, en azından istediğimi yapmalıyım," diyen Rothfuss'a olan sevgimin sonsuz, söylediği sözü çok fazla benimsemiş olduğumu da söylemeden geçemeyeceğim. Fantastik, bilimkurgu ve bilgisayar oyunlarına olan ilgim her geçen gün artmakta, bunlar hakkında konuşup tartışabildiğim bir yerde olduğum için son derece mutlu yaşamaktayım.

3 Yorum

Yorum Yap

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

robot anatomisi ust

“Robot Anatomisi” Raflarda

Metro Serisi Yazarı Dmitry Glukhovsky

Metro Serisinin Yazarı Dmitry Glukhovsky İmza Günü İçin Türkiye’ye Geliyor