in

Salak ile Avanak Yıldızları Jim Carrey’nin Kitabı için Yeniden Bir Arada

Salak ile Avanak oyuncuları Jim Carrey ve Jeff Daniels yeniden bir arada. İkili Carrey’nin yeni kitap projesinde buluştu.

salak ile avanak Jim Carrey Jeff Daniels
- Reklam -
- Reklam -

Salak ile Avanak yıldızları Jim Carrey ve Jeff Daniels, Carrey’nin yeni kitabı Memoirs and Misinformation için bir araya geldi.

Efsanevi komedi oyuncusu ve son olarak Sonic the Hedgehog ile karşımıza çıkmış olan Jim Carrey, yeni bir proje için Salak ile Avanak filminde başrolü paylaştığı Jeff Daniels ile tekrar bir araya geleceğini sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Ancak bu proje serinin üçüncü filmi ya da farklı bir sinema yapımı değil, Carrey’nin yeni çıkacak kitabıyla ilgili olacak.

Haberi Twitter hesabından duyuran Jim Carrey, arkadaşı ve zaman zaman birlikte çalıştığı Jeff Daniels’ın bir sonraki tuhaf projesinin bir parçası olacağını heyecanla paylaştı. Carrey’nin Dana Vachon ile birlikte yazdıkları Memoirs and Misinformation (Hatıralar ve Yanlış Bilgi), hayatında her şeyi değiştirebilecek biriyle tanışan oyuncunun kurgusal bir versiyonunun hikâyesini konu alıyor. Şimdi de bu projeye sesiyle Jeff Daniels katkı sunacak.

- Reklam -

Jim Carrey sosyal medyada yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Romanım ’Memoirs and Misinformation’ı seslendirmesi için arkadaşım Jeff Daniels’ın zaman bulmasından başka bir şey beni daha mutlu edemezdi. 7 Temmuz’u bekleyin.”

Jim Carrey Romanı “Memoirs and Misinformation” Ne Anlatıyor?

Bu yarı kurgusal Jim Carrey romanında her şeyin nasıl geliştiği hâlâ bir gizem, çünkü kitabın yayınlanışına henüz bir süre daha var. Ancak arka kapak yazısı biraz fikir verebilir:

Memoirs and Misinformation Jim Carrey
“Bunların hiçbiri gerçek değil ve hepsi doğru.” – Jim Carrey

Jim Carrey ile tanışın. Elbette, zenginlik ve ayrıcalık içinde boğulan inanılmaz başarılı ve sevilen bir film yıldızı -ama aynı zamanda yalnız. Belki gençliğinin bir kısmını geride bırakmış. Belki de biraz… şişmanlamış mı? Diyet yapmayı, guruluğu ve Askeri Sınıf İsrail bekçi köpekleriyle sarılmayı denedi ancak hiçbir şey üzerindeki boşluk ve bıkkınlık bulutlarını kaldıramıyor gibi gözüküyor. En iyi arkadaşı, aktör ve dinozor kafatası koleksiyoncusu Nicolas Cage’in bilge tavsiyesi bile Carrey’i çöküşünden çıkarmak için yeterli gelmiyor.

- Reklam -

Ama sonra Jim, Georgie ile tanışır: Saf kız rolü yapan acımasız biri, hayatının aşkı. Ve senarist Charlie Kaufman’ın yardımıyla, yepyeni bir yanını ortaya çıkarmasına yardımcı olabilecek sınır zorlayan yeni bir filmde oynayacak bir rolü var, belki de Oscar sonunda gelebilir. Her şey yolunda gidiyor!

Fakat evrenin farklı planları var.

Jim Carrey’nin yeni romanı ve konusu hakkında ne düşünüyorsunuz? Peki ikilinin farklı bir projeyle yeniden bir araya geliyor oluşu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


* Sonic the Hedgehog İncelemesi: Hızlı ve Çok Şirin!

Kaynak: Movie Web

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2021 Oscar Ödül Töreni Koronavirüs Erteleme

2021 Oscar Ödül Töreni Koronavirüs Yüzünden Ertelendi

Stephen King en iyi roman Jason Voorhees

Stephen King En İyi Roman Fikrini Açıkladı: “I Jason”