in

Sean Penn İlk Kitabıyla Türkçe Raflarında

Ünlü oyuncu ve yönetmen Sean Penn, ilk romanı Türlü İşlerin Adamı Bob Honey ile edebiyat dünyasına giriş yapıyor.

Sean Penn
- Reklam -
- Reklam -

2003 yılında Mystic River, 2008’de ise Milk filmleriyle Oscar Akademi Ödülleri’nde En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kucaklayan ünlü aktör Sean Penn, edebiyat dünyasında da adından söz ettirmeyi başardı. Ünlü oyuncunun ilk kitabı Bob Honey Who Just Do Stuff, Türlü İşlerin Adamı Bob Honey adıyla Türkçeye kazandırıldı.

1960 doğumlu başarılı aktör 21 Grams, The Game, Dead Man Walking, Milk, Before Night Falls ve Mystic River gibi filmlerle tanınıyor. Akademi ödülü dışında Altın Küre’nin de sahibi olan Penn, BAFTA’da ise ancak adaylık alabilmişti.

Sean Penn, Şimdi de Edebiyat Arenasında Sahnede

Oyunculuğunun yanı sıra, kaleme aldığı ilk kitabıyla da adından söz ettirmeyi başaran Sean Penn ilk defa Türkçe olarak raflarda. Alakarga Sanat Yayınları tarafından dilimize kazandırılan Türlü İşlerin Adamı Bob Honey, Mart 2018’de yazarın ilk romanı olarak orijinal dilinde yayımlanmıştı.

- Reklam -

Bir kara anlatı örneği olarak tanımlanan roman, Bob Honey adlı Amerikalı bir kiralık katili anlatıyor. Bir Amerikan rüyası eleştirisi olan eser, Penn’in yazarlıktaki yeteneğini de birçok otoriteye göre gözler önüne seriyor.

- Reklam -

Oyunculuğunun yanında Into the Wild, The Pledge ve The Crossing Guard gibi filmlerin yönetmenliğini ve yapımcılığını da üstlenen Sean Penn; çeşitli alanlarda kültür ve sanat dünyasını beslemeye devam ediyor.

Türlü İşlerin Adamı Bob Honey kitabı Türkçeye İlya Denizeli tarafından kazandırıldı. Alakarga Sanat Yayınları markası altında yayımlanan eser 200 sayfadan oluşuyor.

Bengü Akagül

1997'de Kadıköy'de doğdum. Yeditepe Üniversitesinde Sinema bölümünden mezun oldum. Sinemanın yanına edebiyatı da koyarak sevdiğim yazarlar ile kitaplarının ön okumalarında çalıştım. Bugünlerde bir prodüksiyon şirketinde çalışıyor, ukulele çalmayı öğreniyor ve deneyimlerime yenilerini katmaya çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Benedict Cumberbatch

Benedict Cumberbatch, A-Force Filmine Destek Verdi

Greta Thunberg

Greta Thunberg’in Adı Doğada Yaşayacak