in

Seçimlerinizle Şekillenen “Sihirli Dünyanın Dedektifleri” Kitabı Raflarda

Türk fantazya yazarlarından Anıl Bayer’in çocuk kitabı “Sihirli Dünyanın Dedektifleri”, “hayalleri elinden alınan tüm çocuklara yeniden hayal edebilecekleri bir dünya dileğiyle” raflardaki yerini aldı.

sihirli dunyanin dedektifleri ust
- Reklam -
- Reklam -

Daha önce Uyandıran serisinin ilk kitabı Prens Kazansmar ile adını duyduğumuz ve diğer kitaplardan farklı olarak kendi macerana yön vermene olanak tanıyan Anıl Bayer, şimdi de çocuklar için kaleme aldığı benzer konseptteki kitabı “Sihirli Dünyanın Dedektifleri” ile karşımıza çıktı.

Sihirli Dünyanın Dedektifleri bir oyun kitabı. Okuyucunun seçimleriyle gelişirken, bilmeceler ve sihirle dolu bir dünyanın kapısını aralıyor.

Kitabın arka kapak tanıtım yazısıysa şöyle:
Sihirli Dünyanın DedektifleriLila ve kedisi Bay Turşu’nun yardımınıza ihtiyacı var. Bu tehlikelerle dolu gizemli macerada sizin vereceğiniz kararlarla Tüylülü isimli birkaçağı yakalamakla görevliler.

- Reklam -

Sihirli Dünyanın Dedektifleri’ne katıl;

- Reklam -

Bilmeceler, tuzaklar, sihirle dolu şehirler, büyülü yaratıklar ve hiç bitmeyen bir maceraya hazır ol!..
Kitap içi çizimleri ve kapak çizimi Anıl Duyal Baydır’a ait olan ve Cadı Yayınları etiketiyle raflardaki yerini alan Sihirli Dünyanın Dedektifleri’ne kitapçılardan ve online kitap satış sitelerinden ulaşabilirsiniz.

Anıl Bayer’in ilk kitabı Prens Kazansmar için de güzel bir haber var. Yakın zamanda Cadı Yayınları etiketiyle yeniden raflarda olacak.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Bay_Karamsar Bay_Karamsar dedi ki:

    Zamanın da, Define Adası’nın okur seçimlerliye ilerleyen versiyonunu okumuştum. O deneyim oldukça hoşuma gitmişti. Bu türden maceralar ayrı bir hoş oluyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

221b 15 ust

221B Polisiye Dergisinin 15. Sayısı Çıktı: “Gerçek”ten “Kurgu”ya Polisiye

deadpool 2 on bakis

Deadpool 2’ye Kısa Bir Ön Bakış: İlk Filmin Yükselttiği Çıtayı Yakalıyor mu?