in

Serafina Serisinin İkinci Kitabı “Serafina ve Büyülü Değnek” Satışa Sunuldu

Serafina ve Siyah Pelerin’in baş karakteri Serafina’yı bekleyen yeni maceraları okuma fırsatı sunan serinin ikinci kitabı “Serafina ve Büyülü Değnek”, Yabancı Yayınları etiketiyle raflarda.

serafina ve buyulu degnek ust
- Reklam -
- Reklam -

Yazarlığın yanında desen sanatçısı ve müzisyen kimliği de tanınan Amerikalı sanatçı Robert Beatty tarafından 3 kitaba tamamlanan serisinin ikinci kitabı Serafina ve Büyülü Değnek de dilimize, yine ilk kitabı da çeviren Lale Günseli Bayır tarafından çevrildi. Yabancı Yayınları tarafından yayımlanan serinin ilk kitabını daha önce sizler için incelemiştik.

Serinin ikinci kitabınınsa tanıtımı şu şekilde;
Robert Beatty’den, Serafina ve Siyah Pelerin’e heyecan verici bir devam kitabı geliyor.

serafina ve buyulu degnekSerafina, Siyah Pelerinli Adam’ı yendikten sonra gölgelerden sıyrılıp Biltmore Evi’ne, gün yüzüne çıkmıştı. Her akşam ormana, annesini ziyarete gidiyor ve dağaslanlarının hayatlarını öğreniyordu. Fakat Serafina kendini iki dünya arasında kalmış gibi hissediyordu: Biltmore’un şık giyimli hanımları ile yaşayamayacak kadar vahşi, dağaslanlarıyla yaşayamayacak kadar da insandı.

- Reklam -

Biltmore’da ardı ardına yaşanılan saldırılardan sonra Serafina’nın evdeki koruyucu kimliği tehlike altına girmişti. Tek yandaşı ve en iyi arkadaşı Braeden Vanderbilt’in yanından koparıldı. O da kalbi kırılmış bir şekilde evden kaçmak zorunda kaldı.

- Reklam -

Serafina, ormanın derinliklerinde Biltmore’da zehir gibi yayılan kötülüğün kaynağını ve kudretini keşfedecekti. Mavi Bayır Dağları’nda yaşayan bütün insanların ve hayvanların hayatı tehlikedeydi. Bu kötülüğü yenmesi için kendi içine dönmesi ve hayatı boyunca gerçekleştirilmeyi bekleyen kaderine hazırlanması gerekecekti.

“Beatty hayranlık uyandırıcı, büyülü bir dünya inşa etmeye devam ediyor. Orman, Biltmore Evi gibi yerler Serafina’nın geçmişi, hayatı ve orada yaşayan diğer değişik canlılara dair ipuçları veriyor. İlkinden daha da güzel olan bu roman, baştan sona heyecanla dolu.”
Kirkus, Starred Review

Daha çok çocuk ve genç-yetişkin kategorilerinde değerlendirebileceğimiz seri, bu ikinci kitabı, Serafina ve Büyülü Değnek’te de ağırlıklı olarak korku öğelerine yer veriyor. Doğaüstü yaratıklar ve olaylarla başı dertte olan bu sıra dışı karakter Serafina, ilk kitapta bir şekilde üstesinden geldiği gerilimle dolu olduğu kadar da tuhaf olayların bir benzerlerinden, bu kitapta nasıl sıyrılacak veya sıyrılmayı başarabilecek mi biz de merak ediyoruz doğrusu. Bu tuhaf tamirci kızının yeni maceralarına eşlik etmek isteyenler, artık onu en yakın kitapçıda bulabilirler!

Seray Soysal

Okumayı ve yazmayı öğrendiğimden beri bir şeyler yazıyorum. Daha çok da okuyorum. Sosyoloji okuduğum için inceleme alanım bu dünyanın insanları olsa da ilgi alanım başka dünyalar olduğu için artık MSGSÜ Felsefe Bölümü'nde yüksek lisans öğrencisiyim. Bir Bellatrix, Auri kadar olmasa da ben de pek buralardan sayılmam zaten.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

V For Vendetta İnceleme

V For Vendetta: Fikirlere Hâlâ Kurşun İşlemiyor

seytan ilahi mr ust

“Şeytani + İlahi” İkinci Cildi ‘Fandemonium’la Devam Ediyor