in

Sezgin Kaymaz’ın Yeni Öykü Kitabı Çıktı

Sezgin Kaymaz, eserleri arasına yeni bir öykü kitabı ekliyor. Ben Yusuf, önümüzdeki günlerde Kırmızı Kedi etiketiyle raflardaki yerini alacak.

Sezgin Kaymaz
- Reklam -
- Reklam -

Yerli edebiyatın güçlü seslerinden Sezgin Kaymaz, yeni yayınevinde yeni bir öykü kitabıyla okurların karşısına çıkıyor. Yazarın son eseri Ben Yusuf, Kırmızı Kedi Yayınevi aracılığıyla edebiyatseverlerin beğenisine sunuldu.

Sezgin Kaymaz ismi çağdaş Türk edebiyatını sıkı takip eden okurlar için aşina olunabilecek bir yazar. İlk romanı 1997 yılında İletişim Yayınları (Uzunharmanlar’da Bir Davetsiz Misafir) yayımlanan Kaymaz; günümüze kadar pek çok roman ve öykü kaleme aldı. Geber Anne!, Kaptanın Teknesi, Lucky, Zindankale, Ateş Canına Yapışsın, Kün, Deccal’ın Hatırı, Kısas gibi eserleri aynı yayınevinde yayımlandı.

Sonrasında 2015 yılında April Yayıncılık’a geçti. Bakele, Son Şûra, Bugün Kime Biz Geldi gibi eserleriyle April’de yazarlık hayatına devam etti.

- Reklam -

Şimdi ise eski ve yeni birçok kitabıyla Kırmızı Kedi Yayınevi’nin öne çıkan isimlerinden birisi oldu. Yayınevi, yazarın eski kitaplarını tekrar gün yüzüne çıkartırken Kaymaz’ın yeni öykü derlemesi Ben Yusuf’u da; Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı TÜYAP öncesi okurlarla buluşturdu.

Ben Yusuf, Yazarın Öykü Kitapları Arasına Katıldı

Genellikle yazdığı romanlar ile tanınsa da Sezgin Kaymaz, öyküleriyle de dikkatleri üzerine çekmeyi başaran bir anlatıcı.

- Reklam -

Yazarın önceki eserlerini okuyanların aşina olacağı Sabiş, Hülya, Lucky ve Timur gibi karakterleri içeren; klasik olarak tanımlanabilecek bir Sezgin Kaymaz toplamı, raflardaki yerini almaya hazırlanıyor.

Ben Yusuf, 7 Kasım 2019 tarihinden sonra kitapçılardaki yerini bulacak. 248 sayfalık kitaba katkıda bulunanlar Enis Batur ve Çağlayan Çevik.

Bengü Akagül

1997'de Kadıköy'de doğdum. Yeditepe Üniversitesinde Sinema bölümünden mezun oldum. Sinemanın yanına edebiyatı da koyarak sevdiğim yazarlar ile kitaplarının ön okumalarında çalıştım. Bugünlerde bir prodüksiyon şirketinde çalışıyor, ukulele çalmayı öğreniyor ve deneyimlerime yenilerini katmaya çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

superman dizi

Yeni Superman & Lois Lane Dizisi Geliyor

Tortall

Tortall Evreni’nde Dizi Çalışmaları Başladı