in

Sör Benfro’nun Şarkısı Serisi İlk Cildiyle Raflarda

Sör Benfro’nun Şarkısı Serisi’nin ilk cildi olan “Düş Gezgini”, Yapı Kredi Yayınları aracılığıyla raflarda.

dus gezgini ust
- Reklam -
- Reklam -

İskoç yazar James D. Oswald‘ın kaleme aldığı ve yurt dışında oldukça olumlu yorumlar alan 5 kitaplık Sör Benfro’nun Şarkısı serisi, Yapı Kredi Yayınları tarafından dilimize kazandırıldı. Kelt mitolojisini fantastik öğerlerle harmanlayan seri, Errol adındaki genç bir delikanlı ile Sör Benfro adlı bir ejderhanın dostluğunu ve maceralarını konu alıyor.

Serinin ilk cildi olan Düş Gezgini’nin arka kapak yazısı şöyle:
dus gezginiİkiz Krallığın büyük şehirlerinin çok uzağında, Errol adında bir çocuk dünyada yolunu bulmaya çalışmaktadır. Arkadaşları tarafından dışlanan, köydeki kimseye benzemeyen ve babasını hiç tanımamış olan Errol, yakında kendisi gibi dışlanmış Martha’yla tanışacağından ve bütün hayatının değişeceğinden habersizdir.

Ormanın derinliklerinde gizlenen bir ejderha köyünde ise, yüzyıllardır dünyaya gelmiş ilk erkek ejderha olan Benfro yetişkinliğe adım atmak üzeredir. Kendi türünün insanlardan neden saklandığı ve babasının neden uzaklarda olduğu gibi sorular kafasını kurcalasa da, Benfro’nun aklında daha çok yakında öğrenmeye başlayacağı büyüler vardır.
İkiz Krallığın kaderinin ve insanlarla ejderhaların geleceğinin bu iki kahramanın elinde olduğunu henüz kendileri dahil kimse bilmemektedir.

- Reklam -

Düş Gezgini, elinizden bırakamayacağınız yeni bir fantastik serinin, Sir Benfro’nun Şarkısı’nın ilk kitabı.
Çevirisini Özlem Yüksel‘in, editörlüğünüyse Darmin Hadzibegoviç‘in üstlendiği Düş Gezgini, 18 Mayıs’tan itibaren tüm kitapçılardaki yerini alacak. Türün meraklılarına duyurulur.

- Reklam -

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

6 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Altaryus Altaryus dedi ki:
    1. kitap da çıkmış bu ay. Bu seriyi bekleyen sadece benim sanırım :confused:
  2. Avatar for mit mit dedi ki:

    İlk kitabı okudunuz mu? Nasıl buldunuz? Şöyle güzel ve iştahlandırıcı bir yorum ikinci cildi bekleyenlerin sayısını da arttıracaktır :slight_smile:

  3. Avatar for Agape Agape dedi ki:

    Ben de aldım ama fırsat bulup bakamadım. Eninde sonunda okuyacağım ama ruhum o kitaba pek yönelmedi. :smiley:

  4. Avatar for darrow2111 darrow2111 dedi ki:

    Okuyanlar yorumlayabilir mı? Ejderha falan var galiba ve beğenildiyse alalım :grinning:

  5. Avatar for enlied enlied dedi ki:

    Sanıyorum kapaktaki font seçiminden dolayı bana çocuk kitabı izlenimi verdi ama goodreads’te yetişkinler için demişler. Kapağı çirkin ve özensiz bulsam da merak ettim seriyi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

1 cevap daha var.

gard ust

Gard Şiir Dergisi 21. Sayısıyla Geri Döndü

kr 10

10. Yıl Şenlikleri Nasıl Geçti?