in

Spencer Holst Yeniden Türkçede: “Kedilerin Dili” Geliyor!

Amerikan Edebiyatı’nın en önemli öykücülerinden Spencer Holst, Dedalus Kitap etiketiyle yeniden Türkçede!

kedilerin dili ust
- Reklam -
- Reklam -

Daha önce Dost Kitabevi‘nden basılan ancak uzun süredir baskısı bulunmayan Spencer Holst‘un “Kedilerin Dili” kitabı, Dedalus Kitap etiketiyle yeniden raflara girmeye hazırlanıyor!

Zebraların Hikâyecisi” üst başlığı ile karşımıza çıkan Holst’un külliyatının ilk cildi, bizleri son derece nükteli, sihirli ve tezatlarla dolu fantastik bir dünyaya davet ediyor. Kurt Vonnegut ve Donald Barthelme ile Amerikan Edebiyatı’nda çok özel bir yerde duran Holst’u yeniden Türkçede görmek gerçekten de harika!

“Onun yeteneğinin en önemli nedeni, en eski ve en basit anlamında bir öykü anlatıcısı olmak. Onu eski Roma sokaklarında öyküler anlatırken hayal etmek zor değil.” diyen W. S. Merwin‘e kulak vererek kitabın kapağına hep birlikte göz atalım:

- Reklam -

kedilerin dili spencer holst

- Reklam -

Abdullah Başaran‘ın Türkçeye kazandırdığı “Kedilerin Dili“ni merakla bekliyoruz!

Onur Selamet

1993 İstanbul. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü mezunu. Çeşitli kısa ve orta metraj film projelerinde yer aldı. Öyküleri kimi dergi ve fanzinlerde yayımlandı. 2013'ten beri üç arkadaşıyla birlikte Marşandiz Fanzin'in makinistliğini yapmaya devam ediyor. İlk öykü kitabı "Ölü Dalgıcın Sonbaharı" ise Eylül 2018'de yayımlandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

kul dagindaki kutuphane ust 1

Bir Garip Kitap “Kül Dağı’ndaki Kütüphane” Çıktı!

dedektif dergi 1

Dedektif Dergi Yayın Hayatına Başladı