in

Stephen King’ten “Çılgınlığın Ötesi” Yenilenen Tasarımıyla Bizlerle

Altın Kitaplar, yazarın basımı bitmiş olan kitabını tekrar okurlarıyla buluşturuyor.

cilginligin otesi ust
- Reklam -
- Reklam -

Kara Kule serisiyle kurgu edebiyatın sarsılmaz bir yerinde konumlanan Stephen King’in kitapları Altın Kitaplar tarafından çevrilmeye ve basımı bitenlerse yeni King tasarımı ve değişen kitap boyutlarıyla satışa sunulmaya devam ediyor.

Çoğumuzun geçmişte bir şekilde yolu kesiştiğini düşündüğüm Stephen King kitapları, “Çılgınlığın Ötesi” ile yayınevinin yeni tasarımıyla karşımıza çıkıyor. Son zamanlarda raflarda göremediğimiz kitap, gerilim edebiyatının kilometre taşlarından biri olarak kabul ediliyor. Ana dilinde 1995’te, Türkiye’de ancak 2008’de yayımlanan ve asıl adı Rose Madder olan kitap, ana karakter Rose’un kocasından kaçıp çılgınlığa doğru attığı tehlikeli adımların Rose’u nereye götürdüğünü konu alıyor. Peşine düşen kocasından kaçıp nelerle karşılaştığını okurken gerim gerim gerileceğiniz romanın değişen tanıtım bülteni şu şekilde;
“Dehşetin soğuk parmaklarına dokunmaktan çekinmiyorsanız,cilginligin otesi

Stephen King sizi bu kitabı okumaya çağırıyor.

- Reklam -

Korunmasız bir kadın için böylesi dehşetli bir dünyada yaşamanın zorluğunu bilenleriniz vardır mutlaka. Siz de Rose gibi kötülük timsali bir kocaya sahipseniz çıkış yollarınız tek bir noktada birleşecektir. Kaçışta!… Ne var ki Rose diğer kader arkadaşlarından farklı olarak, peşine düşen kocasının artık aklının sınırlarını çoktan aştığını ve çılgınlığın ötesine geçtiğini biliyordu. Her solukta tehlikeli bir dönmedolaba binmiş gibi yaşamla ölüm, hayalle gerçek arasında dönüp duruyordu…

- Reklam -

Dehşetin soğuk parmaklarına dokunmaktan çekinmiyorsanız, haydi!”
Stephen King kitaplarını tasarımlarını yenileyerek okurlarla buluşturan Atın Kitaplar, çevirmen olarak bir farklılığa gitmeyip yine daha önceki baskılarında olduğu gibi Gönül Suveren’i tercih etmiş. Rose Daniels’in 512 sayfa boyunca süren çaresizliğini anlamak ve deliliği satırlar arasında dolanırken damarlarınızda hissetmek istiyorsanız Çılgınlığın Ötesi’ni, yenilenen tasarımı ile raflarda bulabilirsiniz.

Seray Soysal

Okumayı ve yazmayı öğrendiğimden beri bir şeyler yazıyorum. Daha çok da okuyorum. Sosyoloji okuduğum için inceleme alanım bu dünyanın insanları olsa da ilgi alanım başka dünyalar olduğu için artık MSGSÜ Felsefe Bölümü'nde yüksek lisans öğrencisiyim. Bir Bellatrix, Auri kadar olmasa da ben de pek buralardan sayılmam zaten.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

black panther ayaklar altinda ust

Black Panther: Ayaklar Altında Bir Ulus Yayınlandı

karanlik ada ust

Karanlık Ada: Bilimin Yarattığı Kaos