in

David Walton’ın Yeni Romanı Süpersimetri Raflarda

Bilimkurgu ve polisiye türlerini macerayla harmanlayan David Walton imzalı Süpersimetri, April Yayıncılık etiketiyle raflardaki yerini aldı.

David Walton Süpersimetri
- Reklam -
- Reklam -

Amerikalı yazar David Walton’ın kaleme aldığı ve 2016’nın Ekim ayında orijinal dilinde raflardaki yerini alan Süpersimetri, April Yayıncılık etiketiyle şimdi de Türkçe olarak bizlerle.

Philadelphia’da eşi ve yedi çocuğuyla yaşayan Walton, bilimkurgu ve fantastik türlerinde kısa öyküler yazan bir isim. Fakat özellikle roman türünde yayınlanan Süperpoze adlı eseri dünya çapında ses getirdi. Süpersimetri, yazarın Türkçede yayımlanan ikinci romanı olarak geçiyor.

Bir Kuantum romanı olarak tanıtılan, bilimkurgu, macera ve polisiyeyi popüler bilimle harmanlayan kitap, zamanda yaşanan bir kırılma nedeniyle bir kişinin iki ayrı kişiye dönüşmesini ve ardında yatan macerayı anlatıyor.

- Reklam -

Süpersimetri, Popüler Bilim ve Macerayı Bir Araya Getiriyor

Doktor Ryan Oronzi, askerleri sahada neredeyse yenilmez hale getirebilecek kuantum askeri bir teknoloji geliştiren paranoyak, nevrotik ve zeki bir fizikçi. Bununla birlikte, geliştirdiği bu teknoloji, Dr. Oronzi’yi yavaşça manipüle etmeye ve aklını ele geçirmeye başlayan, Varcolac olarak bilinen kuantum nesneye güç veriyor. Ve sonunda Oronzi dünyayı kontrol etme arzusunda olan Varcolac’ın piyonu haline geliyor.

Varcolac, on beş yıl önce onu yenmekten sorumlu olan ve ayrı insanlar olarak yaşayan Alessandra Kelley’ye saldırmaya başlar. İki genç kadın da bu saldırıya karşılık verir. Fakat bu savaş sonucunda her iki kadın yeniden tek kişi olmak zorundadır.

- Reklam -

Gökçe Yavaş’ın çevirisini üstlendiği 304 sayfalık kitabın kapak tasarımı da Murat Yılmaz’a ait. Süperpoze raflardaki yerini aldı bile.


* Albert Einstein’ın Tartışılan Seyahatnamesi Türkçede

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    İlk kitabı almıştım ama henüz okumadım. İkinci kitapla ilgili canımı sıkan konu, ilk kitaptan boyut olarak farklı olması. Böyle şeyleri neden yaparlar anlamak mümkün değil

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

uzay roket nasa

İlk Uzay Oteli İçin Geri Sayım Başladı

Will Smith

Will Smith, Netflix’in The Council Dizisine Katıldı