in

Taht Oyunları, Resimli Özel Baskısıyla Raflarda

George R.R. Martin’in dünyaca ünlü Buz ve Ateşin Şarkısı serisinin ilk kitabı Taht Oyunları, resimli ve ciltli özel baskısıyla bizlerle.

taht oyunlari resimli ust1
- Reklam -
- Reklam -

Sevdiğimiz kitapların yurt dışında resimli ve ciltli özel baskılarının yayımlandığını hepimiz biliyoruz. Hatta Yerdeniz ve Rüzgârın Adı için basılan bu özel edisyonlardan bazılarını daha önce bu sayfalarda sizlerle paylaşmıştık. Türk okurlar olarak birkaç istisna haricinde çoğunlukla sadece uzaktan bakar, hiçbir zaman kavuşamayız bu tür ciltlere. Ama Taht Oyunları için bu gerçek artık değişmek üzere…

George R.R. Martin‘in bu dünyaca ünlü serisini dilimize kazandıran Epsilon Yayınları, şimdi de resimli ve ciltli özel baskısını bizlerle buluşturmaya hazırlanıyor. Kitabın sayfa düzeni ve David G. Stevenson tarafından çizilen göz alıcı illüstrasyonlarının yanı sıra ikiye bölünmüş değil, tek cilt hâlinde satılacak olması da bir diğer artısı.

Taht Oyunları Resimli Özel Baskı’nın arka kapak yazısı şöyle:

- Reklam -

Yayımlandığı her ülkede satış rekorları kıran ve olay yaratan televizyon dizisi Game of Thrones’a ilham veren George R. R. Martin’in Buz ve Ateşin Şarkısı serisi şimdi resimli baskılarıyla Türkçede!

Martin’in olağanüstü hikâyesi, Taht Oyunları’nın yirminci yılına özel hazırlanmış bu baskıdaki büyüleyici görsellerle bambaşka bir şekilde hayat buluyor.

Kış geliyor ve olayların tam ortasında, üzerinde doğdukları topraklar kadar sert ve boyun eğmez bir aile, Kışyarı’nın Starklar’ı yer alıyor. Acımasız soğuk topraklardan uzaktaki zevk ve sefa düşkünü sıcak topraklara uzanan entrika, trajedi, ihanet ve dehşet dolu bir yolculuk. Her hanedanın tek gayesi en ölümcül mücadeleyi, taht oyunlarını kazanmak.

- Reklam -

“Sizi ele geçiriyor ve asla bırakmıyor. Harikulade.” – Robert Jordan

“Büyüleyici… George R. R. Martin’in ilk epik fantastiği türün standartlarının çok üzerinde.” – Locus

Önceki kitaplarda olduğu gibi yine Sibel Alaş‘ın çevirisiyle bizlerle buluşan roman, Tuğçe Nida Gökırmak‘ın katkılarıyla çıkıyor. 832 sayfalık eser 21 Mayıs‘tan itibaren ciltli ve birinci hamur kâğıda basılı olarak satışa sunulacak. Dilerseniz sanal kitapçılardan şimdiden ön siparişinizi verebilirsiniz.

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

64 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for KAYRAULUKAYIN KAYRAULUKAYIN dedi ki:

    O kadar bekledikten sonra, hem de günün şartlarında gayet makul bir fiyatla gelmişken, kapağa baktıkça içimden bir şeyler kopuyor. Sanırım almayacağım.

  2. Avatar for Buyici Buyici dedi ki:

    Tamam kapak kötü de 800 sayfa kitabıda bir kapakla yargılamamak lazım.

  3. Avatar for alper alper dedi ki:

    got
    Orjinal baskının kapağı zaten bu değil mi, fark mı var, ben mi ayırt edemiyorum. İki resimli baskı var birisi bu diğeri de 20 Yıl için çıkan baskı.

    Bu arada Kralların Çarpışması Amazon’a göre Kasım 2019’de çıkacak. Bize de çok geç gelmez diye umuyorum

    clah

  4. Avatar for KAYRAULUKAYIN KAYRAULUKAYIN dedi ki:

    Hiçbir kitabı sadece kapağı ile yargılamam, önemli olan her zaman içeriktir ama bu halihazırda zaten normal baskısı olan bir kitabın özel olarak hazırlanmış bir baskısı olduğu için tabi ki her kısmını yargılayacağım. Sonuçta koleksiyon için yapılmış bir baskı. Yoksa aynı kitap 3’te 1 fiyatına da satışta şuan.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

59 cevap daha var.

Star Wars

Star Wars Filmi Game of Thrones’un Yapımcılarına Emanet

Stanley Kubrick

Stanley Kubrick İmzalı Proje Yıllar Sonra Mini Dizi Oluyor