in

Tess Gerritsen, İstanbul Kitap Fuarı’na Geliyor

Dünyaca ünlü gerilim yazarlarından Tess Gerritsen, bu sene düzenlenen TÜYAP İstanbul Kitap Fuarı’nda Türkiye’nin konuğu oluyor.

Tess Gerritsen
- Reklam -

Bu yıl, 2-10 Kasım 2019 arasında gerçekleşen Tüyap İstanbul Kitap Fuarı oldukça hareketli geçiyor. İlk üç gününde binlerce kitapseveri ağırlayan etkinlikte birçok yazar imza günleri, panel ve söyleşiler gerçekleştiriyor. Türk yazarların yanı sıra dünyaca ünlü yabancı yazarlar da etkinlikte yerini alıyor. Bu isimlerden biri de yazdığı polisiye ve gerilim kitaplarıyla tanınan Tess Gerritsen olacak.

Gerilim ve polisiye edebiyatı denildiğinde akla gelen ilk isimlerden biri olan başarılı yazar Tess Gerritsen, yeni kitabının tanıtım kampanyası dahilinde İstanbul Kitap Fuarı’nda olacak. Aslen Çinli olan Amerikalı yazarın, dilinde 1 Ekim 2019’da orijinal dilinde çıkış yapan Gece Gelen kitabı, çok kısa süre içerisinde Türkçeye çevrilmiş ve ülkemizde de satışa sunulmuştu. Mehmet Gürsel’in çevirisini yaptığı ve Doğan Kitap etiketiyle raflara çıkan kitabın lansmanı, yazarın Türkiye’ye gelişiyle birlikte gerçekleşmiş olacak.

Tess Gerritsen, 9 ve 10 Kasım’da  Türkiye’de Olacak

Özellikle akademik anlamda elde ettiği bilgilerini yazdığı kitaplarla harmanlayan yazar; ilk çıkan kitabı Cerrah’la birlikte Kayıp Kızlar, İsimsiz Ceset ve Çırak gibi kitaplarıyla da yazın dünyasında oldukça sevilen isimlerden biri oldu. Antropoloji dalında lisans yapan isim özellikle Hasat kitabıyla New York Times listelerinde büyük bir başarı yakaladı.

- Reklam -

Sevilen yazarın ayrıca Doğan Kitap’ın 20. yılı etkinlikleri kapsamında hazırlanan 20 Yaşıma Mektup kitabında da bir mektubu bulunuyor.

- Reklam -

Tess Gerritsen, 9 ve 10 Kasım 2019 tarihlerinde, Tüyap İstanbul Kitap Fuarı alanında ve Doğan Kitap standında okurlarını bekliyor olacak.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for SOLINARI SOLINARI dedi ki:

    Keşke Stephen King gelseydi.

  2. Avatar for narpal narpal dedi ki:

    Keşke ama adamın uçak korkusu var :confused:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Şarap

Uzayda İlk Defa Şarap Yıllandırılacak

Yaprak

Geliştirilen Yaprak, Yakıt Üretiminde Kullanılacak