in

The Witcher Serisinin 6. Kitabı “Kırlangıç Kulesi” Nihayet Türkçede

The Witcher kitaplarının Türkçedeki macerası sürüyor. Serinin merakla beklenen 6. kitabı “Kırlangıç Kulesi” sonunda bizlerle!

The Witcher
- Reklam -
- Reklam -

Andrzej Sapkowski’nin oyun ve diziye de uyarlanan fantastik kurgu serisi The Witcher kitaplarında sırada altıncı adım var! Serinin merakla beklenen yeni kitabı nihayet Türkçe olarak raflardaki yerini almaya hazırlanıyor!

En son Kasım 2018’de serinin beşinci kitabı “Ateşle İmtihan” karşımıza çıkmıştı. Şimdiyse macera biraz daha kızışıyor. “Kırlangıç Kulesi” (Wieża Jaskółki) adını taşıyan yeni ciltle karşı karşıyayız.

The Witcher #6: Kırlangıç Kulesi arka kapak tanıtımı şu şekilde:

Vahşi Av hasadını topluyor!The Witcher

- Reklam -

“Yosunlarla kaplı, samandan yapılma çatısı çökmüş kulübeye hava karardıktan sonra biri usulca yaklaşıp içeriye bakacak olsa alevlerin ışığında ve ocağın korunda bir post yığının üzerine eğilmiş kır sakallı bir ihtiyar görürdü. Ayrıca kül sarısı saçlı, bir çocuğunkini andıran yeşil gözleriyle uyumsuz, yanağında berbat bir yara izi taşıyan bir kız da görürdü.”

Tüm dünya amansız bir savaşın ortasında kalmıştır. Bir haydut takımına katılıp hayatında ilk kez özgürlüğün tadını çıkaran Ciri ise bir tuzağa doğru çekilmektedir. Nilfgaard ajanları, kelle avcıları, büyücüler, Yennefer, Geralt ile arkadaşları geleceği kehanetlerde anlatılan genç kızın peşine düşmüştür. Geralt ve arkadaşları onu kurtarmak için var güçleriyle çalışırken, düşmanlarının onu ölü veya diri ele geçirmek için yapmayacağı şey yoktur.

Saklanabileceği bir yer kalmayan Ciri’nin kaçabileceği tek bir yer vardır: Kırlangıç Kulesi!

- Reklam -

“BU KİTABI GERÇEKTEN, GERÇEKTEN ÇOK BEĞENDİM… SAPKOWSKI’NİN DÜNYASINDAKİ HİÇBİR KARAKTER SİYAH-BEYAZ DEĞİL. GERALT VE CANAVARLAR DÂHİL HERKES GRİNİN BİR TONU.”  – The Deckled Edge
560 sayfalık yeni cildin çeviri ve editörlük koltuklarında ise serinin önceki kitaplarında da karşımıza çıkan Regaip Minareci ve Kemal Küçükgedik ikilisi var.

Şu an ön siparişte olan ve genel satışa 3 Ağustos’ta açılacak kitabın etiket fiyatı 59,98 TL olarak duyuruldu. Aynı zamanda çeşitli internet sitelerinde 6’lı set hâlinde de seriyi edinmeniz mümkün.

The Witcher serisinin okuma rehberine buradan ulaşabilirsiniz.

Bu sırada sizleri yaklaşmakta olan Netflix’in The Witcher dizisinden ilk fragmanla baş başa bırakalım.


Witcher: Dönüşü Olmayan Yol

Witcher: Bazı Şeyler Biter, Bazı Şeyler Başlar

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

9 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Orhan_Kolibandi Orhan_Kolibandi dedi ki:

    Bu witcher’a başlasam mı. İlginç gözüküyor ama basmakalıp karakterler okuyamam.

  2. Avatar for Batuhan Batuhan dedi ki:

    60 lira ne ya! Şaka gibi

  3. Avatar for god god dedi ki:

    Pegasus’tan yine bir “Kapak nasıl yapılmamalı? - 101” ders kitabı…

  4. Avatar for MuratBarisSari MuratBarisSari dedi ki:

    Çok ama çok pahalı…

  5. Avatar for GkiraraJ GkiraraJ dedi ki:

    Kidega da 40 tlye görmüştüm az önce.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

4 cevap daha var.

rick and morty sezon 4 fotograf

Rick and Morty Yeni Sezonları İçin Uzun Aralara Son!

John Wick

John Wick Evreni Televizyon Dizisiyle Genişliyor