in

The Witcher Serisinin Beşinci Kitabı Ön Siparişte

The Witcher kitaplarının çok beklenen beşinci cildi “Ateşle İmtihan” çok yakında bizlerle olacak.

atesle imtihan ust
- Reklam -
- Reklam -

İlk olarak Tüyap İstanbul Kitap Fuarı’nda görücüye çıkan The Witcher: Ateşle İmtihan (Baptism Of Fire) kısa bir bekleyişin ardından nihayet sanal ve fiziki kitapçılardaki yerini almaya hazırlanıyor!

Serinin beşinci cildi olma özelliğini taşıyan kitap, hikâyeyi Nefret Çağı‘nın bittiği yerden devam ettiriyor. Brokilon’da yaralarını saran Geralt, kayıplara karışan Ciri’yi bulmak için yeniden yollara düşüyor. Ve bu kez kendisine hiç beklemediği yol arkadaşları eşlik ediyor. Özellikle The Witcher oyunlarını oynayanlar Regis ile Zoltan‘ı ilk kez görmekten büyük mutluluk duyacaklardır diye tahmin ediyorum.

Kitabın arka kapak yazısı şöyle:
atesle imtihanHiç beklenmedik yol arkadaşlarıyla birlikte bir savaşın ortasında kalan Rivyalı Geralt, hedefine ulaşabilmek için her şeyi göze alıyor.

- Reklam -

“Kan döken ve kan içen,” dedi kız başını kaldırmadan, “bedelini kanla ödeyecek. Üç gün geçmeden birinde bir şey ölecek, ardından herkesin içinde bir şey ölecek. Ağır ağır ölecekler, parça parça… Ve sonunda demir pabuçlar aşınıp gözyaşları kuruduğunda son kalan zerre de ölecek. Asla ölmeyen şey bile ölecek.” 

- Reklam -

Tüm dünya karanlık ve amansız bir savaşın pençelerinde kaybolmuş, saklanacak güvenli bir liman kalmamıştır. Elfler insanlar tarafından avlanmaktadır. Büyücüler kanlı bir darbeyle dağılmışken büyünün geleceği de belirsizliğini korumaktadır. Binlerce köylü kanlı bir savaşın ortasında mülteci olmuş, rüzgârın önünde savrulmaktadır.
Ölümcül yaralar alan Rivyalı Geralt, Brokilon’da çaresizce iyileşmeyi beklemektedir. Bilinen dünya yangın yerine dönmüş, insanların yürekleri acı ve korkuyla kararmışken Geralt’ın aklında sadece bir şey vardır: Ciri’yi bulmak ve onu kurtarmak.

“Bu kitabı gerçekten, gerçekten çok beğendim… Sapkowski’nin dünyasındaki hiçbir karakter siyah-beyaz değil. Geralt ve canavarlar dâhil herkes grinin bir tonu.”
–The Deckled Edge
Çeviri ve editörlüğünü her zamanki gibi Regaip Minareci ve Kemal Küçükgedik‘in üstlendiği eser şu anda ön siparişte. 8 Aralık tarihinden itibarense tüm kitapçılardaki yerini alacak. Şimdiden keyifli okumalar dileriz.

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

13 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for frht45 frht45 dedi ki:

    Çok pahalısın ya! Düşersin belki bir gün diye bekliyorum gözü yaşlı. :cry:

  2. Avatar for Librocubicularist Librocubicularist dedi ki:

    Gerçekten çok pahalı ya…

  3. Avatar for Lalaith Lalaith dedi ki:

    Çok pahalı.

  4. Avatar for Agape Agape dedi ki:

    7 kitaptan oluştuğu ve doların durumu da düşünülürse, tüm set tamamlanınca 7’li özel pakete ortalama indirimli fiyatı 40 tl’den olsa 280 lira fiyat mı biçilecek? 20 tl de kutu fiyatı desek 300 lira mı olacak? Ben 300 liraya daha yeni fuardan ortalama 20-25 kitap aldım :smiley: Geniş açıdan bakınca ürkütücü duruyor.

  5. Avatar for kingahyed kingahyed dedi ki:

    Biz TMÇ’nin fiyatına kızarken adamlar gidip 100 lira fiyat koydular :smiley:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

8 cevap daha var.

niteliksiz adam ust

Niteliksiz Adam Dörtlemesi Tüm Ciltleriyle Bizlerle

rick and morty ust

“Rick and Morty”nin Beyin Yakan Çizgi Dizisinin Yeni Sayıları Çıktı