in

The Witcher Serisinin Dördüncü Kitabı Ön Siparişte!

The Witcher serisinin merakla beklenen dördüncü cildi “Nefret Çağı” önümüzdeki hafta raflarda olacak.

nefret cagi the witcher 4 ust
- Reklam -

Andrzej Sapkowski imzalı, dünyaca ünlü karanlık fantazya serisi The Witcher‘ın uzun zamandır heyecan ve sabırsızlıkla beklediğimiz dördüncü kitabı Nefret Çağı (The Time of Contempt) sadece dakikalar önce Pegasus Yayınları tarafından ön siparişe açıldı.

Serinin üçüncü kitabı olan Elflerin Kanı‘nın bittiği yerden devam eden roman, The Witcher 2 oyununun politik yapısını ve çetrefilli entrikalarını sevenlerin bilhassa hoşuna gidecek bir kurguya sahip. Çünkü bu kez krallar ve büyücüler arasındaki komplolar ve politik oyunlar daha fazla öne çıkıyor. Öte yandan bir “geçiş kitabı” olduğundan öncekilere nazaran biraz daha yavaş ilerleyen bir kurgu bekliyor bizleri. Buna rağmen bilhassa Thanedd Adası’nda gerçekleşen olayların hem öncesinde hem de sonrasında yaşananlardan büyük keyif alacağınızı söyleyebilirim.

Nefret Çağı’nın arka kapak yazısı şöyle:
nefret cagi the witcher 4“Yapamam… Onu yazgısına teslim edemem. Yapayalnız o şimdi… Oysa hiç yalnız kalmamalı, Dandelion. Sen bunu anlayamazsın. Kimse anlayamaz ama ben anlıyorum. Eğer yalnız kalırsa, bir zamanlar… Bir zamanlar benim başıma gelenleri o da yaşayacak… Sen bunu anlayamazsın…” 

- Reklam -

Nilfgaard İmparatoru Emhyr var Emreis harekete geçmek üzere. Tek bir hamleyle Kuzey Krallıkları’nı parçalamak, önüne çıkmak talihsizliğine düşen herkesi öldürmek veya esir almak istiyor. Geçmişte Sodden Tepesi’nde büyücüler yüzünden yenilen Nilfgaard İmparatoru bu sefer zaferle arasına hiç kimsenin giremeyeceğinden emin.

- Reklam -

İnsanların ve devletlerin çıkar savaşlarına kesinlikle bulaşmamayı ve daima tarafsız kalmayı seçen Rivyalı Geralt bu sefer çok zor bir karar vermek zorundadır. Kehanetlerde bahsedilen, tüm dünyayı değiştirmeye yazgılı çocuk onun kendi kızı gibi sevdiği Ciri’dir. Ve Ciri’yi korumak için Geralt’ın yapmayacağı şey yoktur. Nihayet bir taraf seçmek ve canını hiçe saymak dâhil.

“Bu kitabı gerçekten, gerçekten çok beğendim… Sapkowskı’nin dünyasındaki hiçbir karakter siyah-beyaz değil. Geralt ve canavarlar dâhil herkes grinin bir tonu.”
––The Deckled Edge
Çevirisini daha önceki kitaplarda olduğu gibi Regaip Minareci‘nin, editörlüğünüyse Kemal Küçükgedik‘in üstlendiği kitap şu anda ön siparişte. 14 Mart‘tan itibaren de tüm kitapçılarda olacak. Keyifli okumalar!

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

38 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Firtinakiran Firtinakiran dedi ki:

    Fakat ne kitaptı :krs: Kalbimdeki en büyük yer halen 2. kitaba ait olsa da, bu da iyi ve akılda kalıcıydı. Bir de tabii büyücüler adası sahneleri unutacağım türden değil :heart:

  2. Avatar for zweig zweig dedi ki:

    4’lü set olarak satışa sunmuşlar.3’lü set bugün elime ulaştı yapılır mı bu :frowning:

  3. Avatar for Desaccorde Desaccorde dedi ki:

    Çok teşekkürler haber için. Sipariş geçildi bile. :slight_smile: Şimdi sırada Pegasus Yayınları’nın Witcher için yayımlayacağı özel kitaba geldi. Umuyoruz ki onu da kısa zamanda görürüz.

    Bu güzel seriyi dilimize kazandırdığı için tekrardan teşekkürler kendilerine.

  4. Avatar for crusherma crusherma dedi ki:

    vatana millete hayırlı olsun
    Darısı 5-6-7 nin başına
    (yamulmuyorum değil mi 7 kitaplık bir seri idi)

  5. Avatar for Muhammed_Deger Muhammed_Deger dedi ki:

    Bu seri hakkında keşke biri inceleme yazısı yapsa da ön yargılarımı yıksa .

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

33 cevap daha var.

Netflix İlk Türk Orijinal Dizisi

Netflix’in İlk Türk Orijinal Dizisinin Çekimleri Başladı

dolaptaki ses ust

Raymond Federman’ın “Dolaptaki Ses”i Sıra Dışı Baskısıyla Bizlerle