in

TikTok Fenomeni, Yeni Kitapları için Dünyaca Ünlü Yayınevi Harper Voyager ile Anlaştı

TikTok fenomeni yazar A.K. Mulford, kitapları için dünyaca ünlü yayıncı Harper Voyager ile anlaştı. Yayınevi, George R.R. Martin ve Isaac Asimov gibi yazarlarla biliniyor.

tiktok fenomeni yazar A.K. Mulford Harper Voyager
- Reklam -
- Reklam -

TikTok fenomeni ve yazar A.K. Mulford eserleriyle dünyaca ünlü yayınevi Harper Voyager çatısı altına katıldı.

HarperCollins Publishers’ın fantastik edebiyat, korku ve bilimkurgu türlerinde eserler basan alt markası Harper Voyager, TikTok ile yıldızı parlayan ve kitaplarını kendi imkânlarıyla (self-publishing) yayımlayan A.K. Mulford ile anlaşmaya vardı.

Voyager aynı zamanda George R.R. Martin, Raymond E. Feist, Robin Hobb, Peter V. Brett, Isaac Asimov, Arthur C. Clarke, Philip K. Dick, ve Ray Bradbury gibi yazarların da yayıncılığını üstleniyor.

- Reklam -

Harper Voyager US ve Harper Voyager UK TikTok fenomeni A.K. Mulford ile yazarın 8 kitabını içeren bir anlaşma imzaladı. Anlaşma Mulford’un ismini geniş kitlelere duyuran The Five Crowns of Okrith kitaplarını ve yeni bir üçleme olan The Golden Court eserlerini içeriyor.

TikTok Fenomeni A.K. Mulford Fantazi Türündeki Eserleriyle 100 Bin Okura Ulaşmıştı

2021 yılında kitaplarını kendi imkânlarıyla yayımlayan A.K. Mulford, Okrith serisinin ilk iki kitabı The High Mountain Court ve The Witches’ Blade’i okurlarla buluşturmuş ve 100.000’in üzerinde satış rakamlarına ulaşmayı başarmıştı. Harper Voyager ise bu kitaplara yeni baskılar hazırlayarak eserleri 20 Eylül 2022 yılında kendi çatısı altında sunacak. Daha sonrasında ise serinin üçüncü kitabı The Rogue Crown 25 Ekim tarihinde basıma girecek. Serinin dördüncü ve beşinci kitapları ise 2023 yılının yazı ile 2024 yılının kış aylarında okuyucu ile buluşması planlanıyor. Bunlarla birlikte The Golden Court üçlemesi ise 2023 yılının sonbahar aylarında basıma alınacak.

tiktok fenomeni A.K. Mulford Harper Voyager anlasma

The Five Crowns of Okrith aşk ve macerayı, cadıları ve büyücüleri, intikam ve isyanı epik bir şekilde ele alırken kişisel öykülere de odaklanan bir seri. Kaos ve karanlığın hüküm sürdüğü Okrith kıtasında -insanlığın ve sihrin- bulaştırdığı bir hastalık yayılıyor. Ancak bunca kötülüğün arasında bir iyilik de parlıyor ve insanlar bu iyilik uğruna savaşmaya hazır.

- Reklam -

2023 yılında River of Golden Bones ile başlayacak The Golden Court üçlemesi ise Calla ve Briar isminde, güçlü bir cadının büyüsü ile vatanlarından ayrılmak zorunda kalan iki kardeşin hikâyesini konu alıyor. Diyarın en büyük gücü kurt adamlar ise insanların arasına sızmış durumda. Ve diğer bir sürü ile evlenmek onları ait oldukları yere geri götürebilir: Golden Court’un tahtına. Ancak her bir başarı kurt adamlar -ve tabii ki insanlar- arasındaki tehlikeli anlaşmazlığı ortaya çıkarıyor. Kıtada barışı geri getirmek ve krallığı yeniden yükseltmek için aşk, cesaret ve kan gerekecek.

A.K. Mulford çok satan fantastik romanların yazarı ve eski vahşi yaşam biyoloğu olarak biliniyor. Şu anda Yeni Zelanda’da iki çocuğu ve eşiyle birlikte yaşayan yazar, fantastik karakterler yaratıyor ve ilginç TikTok videoları çekiyor.

Sosyal medyanın yeni kanallarının yayın dünyasına etkilerine dair sizin görüşleriniz neler? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Tor

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Howl Howl dedi ki:

    Yazar hakkında ve kitapları hakkında bilgim yok ilk defa duydum, iyi-kötü yorum yapamıyorum o yüzden. Teknoloji böyle bir imkan yaratmış kadın da değerlendirmiş. Habitatı içinde hayatta kalmak için habitata uyum sağlamış.

    Ama sadece geniş kitlelere ulaşabilmiş, müşteri garantili yazarların hayatta kaldığı bir eleme sürecinin ardından…

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

orta cağ türk korsan kılıç

Yunanistan’da Bulunan Orta Çağ’dan Kalma Kılıç, Türk Korsanlara Ait Olabilir

nope fragmanı jordan peele

Jordan Peele’ın Yeni Korku Filmi “Nope”tan Fragman Yayınlandı