in ,

Tywin Lannister Amca’yla Masal Saati

Tywin Lannister rolündeki karizmasıyla gönüllerde taht kuran Charles Dance’ın karizmatik sesinden kitap dinlemek isterseniz sizi böyle alalım.

CharlesDance
- Reklam -
- Reklam -

Çocukken hepimize birileri tarafından kitap okunmuştur muhtemelen. Bazılarımız bu alışkanlığımızı büyüdüğümüzde de devam ettirip sesli kitaplara yönelmiş de olabiliriz. Kitap dinlemek neden çekici gelir bilinmez, ama karizmatik bir sesten dinlemenin etkileyici olduğu ortada. Mesela Tywin Lannister rolüyle gönüllerimize taht kuran ünlü oyuncu Charles Dance, o ses tonuyla ne okursa okusun etkileyici kılmayı başarabiliyor.

Örnek mi? Bakın burada kendisi eski Spice Girls elemanı Mel B‘nin otobiyografi kitabından bir parça okuyor:

YouTube video

- Reklam -

Bakın burada da Grinin Elli Tonu‘ndan bir kısmı okumuş bizlere:

YouTube video

Yetmedi mi? Savaş Doktoru olarak seyrettiğimiz John Hurt‘ten 50 Cent’in anılarını dinlemeye ne dersiniz?

- Reklam -
YouTube video

Galiba seslendirenler yeterince karizmatik olunca, hayran hayran dinlemek için ne seslendirdikleri hiçbir şey fark ettirmiyor. Bu videoları The Big Fat Quiz of the Year adlı yarışma programı için hazırlayan İngiliz televizyon kanalı Channel 4 ise, İngiliz televizyonlarının ne kadar güzel işler çıkartabildiğinin farklı bir örneğini sunuyor.

Türker Beşe

Müzmin arkeolog adayı. 4 yaşında atari oynamakla başlayan oyunculuk macerası şiddetle devam etmektedir. Okuma zevki günden güne değişmekle birlikte, tuhaf kurgu, büyülü gerçeklik ve tekinsiz korkudan aldığı keyfi hiçbir türden alamaz.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

masallardan degil ust

Bir Karşı Masal Olan “Bu Senin Bildiğin Peri Masallarından Değil” Raflardaki Yerini Aldı

miranda rothfuss

Kralkatili Güncesi’nin Sinema ve Televizyon Uyarlamalarının Yapımcısı Belli Oldu!