in

Şebnem Pişkin’den Yeni Kitap: Uçan Halı Hikayeleri

Sevilen edebiyatçılarımızdan Şebnem Pişkin, ücretsiz olarak indirip okuyabileceğiniz bir öykü derlemesi yayınladı.

ucan hali oykuleri ust
- Reklam -
- Reklam -

Kimi zaman fantastik kimi zaman gerçeküstü kimi zaman da tasavvufi kurgu romanlara imza atan sevgili Şebnem Pişkin, okurlarına küçük bir sürpriz yaptı ve beş öyküden oluşan ücretsiz bir e-kitap yayınlayarak bizleri sevindirdi: Uçan Halı Öyküleri

ucan hali oykuleriE-kitapta yer alan öyküler, farklı alanlarda kalem oynatmayı seven yazara yaraşır şekilde şekilde kâh fantastik kâh tasavvufi türünde. Hatta aralarında bir bilimkurgu öyküsü bile var! Toplamda kırk sayfadan oluşan derlemede Âdem Peygamber’e eşlik ediyor, bir kertenkeleyle konuşarak galaksinin en eski sırlarından biri öğreniyor, şeytanımızla baş başa kalıyor ve ilham perisiyle cebelleşen bir yazarın iç çekişmelerine şahit oluyoruz.

- Reklam -

Uçan Halı Öyküleri‘nin tanıtım bülteni şu şekilde:
İnsanoğlunun sembolik anlatımlarla masallara ve mitlere konu olmuş kozmik geçmişini, galaktik ırk ile arasındaki kadim mücadelesini ve tasavvufi bir evren tarihi anlatısını bu kitapta bulabilirsiniz. Uçan Halı Hikayeleri, masalsı diliyle bizi bilinmezliklerle dolu esrarengiz dünyalara doğru bir gezintiye çıkarıyor.
Eğer Şebnem Pişkin‘le henüz tanışmadıysanız bu fırsatı kaçırmayın deriz. Yazarın Efsun ve Kayıp Mona Lisa gibi romanlarının da Google Books üzerinden e-kitap formatında satıldığını hatırlatalım. Keyifli okumalar…

- Reklam -

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

cixin liu

Cixin Liu, Çin’in Uzaylı Araştırmaları Danışmanı Oldu

gio 2017

2017 GİO Ödülleri Galipleri Arasında Kayıp Rıhtım da Var!