in

T.J. Newman İmzalı Gerilim Romanı “Uçuş 416” Türkçe Raflarında

Uçuş 416, Türkçe raflarındaki yerini alıyor. T.J. Newman imzalı gerilim romanı Epsilon Yayınevi etiketiyle yayımlanıyor. | Ön Okuma

Uçuş 416 - T.J. Newman
- Reklam -
- Reklam -

T.J. Newman’ın ilk romanı Uçuş 416, Epsilon Yayınevi etiketiyle Türkçe raflarındaki yerini aldı. Gerilim türündeki eser, Los Angeles’tan New York’a giden bir uçakta geçen bir macerayı anlatıyor.

Eski bir kitapçı ve bir uçuş görevlisi olan ve Arizona’da yaşayan T.J. Newman, 2011 ile 2021 seneleri arasında Virgin America ve Alaska Hava Yolları’nda çalıştı. Aynı zamanda ilk romanı olma özelliğini de taşıyan Uçuş 416’nın büyük bir kısmını ülkenin dört bir yanına yaptığı yorucu uçuşlarda yolcular uyurken kaleme aldı.

Kitabın konusu kısaca şu şekilde: 416 numaralı uçak kilometrelerce yükseklikte seyrederken pilot, bir teröristin ailesini kaçırdığını ve uçağı düşürmediği takdirde onları öldürmeyi planladığını öğrenir. Yüzlerce yolcunun hayatı kendisine bağlı olan pilot ve uçuş ekibi, kendilerini içinden çıkılması imkânsız görünen bir durumun içinde bulurlar.

- Reklam -

Orijinal adı Falling olan ve Temmuz 2021’de çıkan kitabın tanıtım yazısına hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Uçuş 416 – T.J. Newman | Arka Kapak Tanıtım Yazısı

Uçuş 416 - T.J. Newman

New York’a giden bir uçağa daha yeni bindiniz. Koltuğunuzu buldunuz. Bagajınızı yerleştirdiniz. Kemerinizi bağladınız. Sizden başka 143 yolcu daha bulunuyor uçakta. Ama bilmediğiniz şeyler var. Uçuştan otuz dakika önce pilotunuzun ailesi kaçırıldı. Ve ailesinin hayatta kalabilmesinin tek yolu sizin ölmeniz. Pilot ailesini kurtarmak istiyorsa talimatları dinleyip uçağı düşürmeli. Uçuşunuzun tadını çıkarın!

- Reklam -

Uçuş 416 Hakkında Ne Dediler?

“Kalbiniz çarpacak. Kırılacak. Duracak! Harika bir eser. Bir sonraki sayfayı çevirmeye ödünüzün kopacağı ama kendinize de engel olamayacağınız bir kitap!”
– Yabancı serisinin New York Times çoksatan yazarı Diana Gabaldon

“İnanılmaz… Gerilim dolu, şok edici ve korkutucu… Tüyler ürpertici.”
– Lee Child

“Uçuş 416 gerilim türünün en iyi örneklerinden biri… Kesintisiz, tamamen özgün bir gerilim.”
– James Patterson

Belgin Selen Haktanır çevirisiyle çevirisiyle gelen kitabın editörlüğünü Burak Torun, düzeltisini Elif Tesbihçi, kapak tasarımını Sidem Zelal Edin ve sayfa tasarımını ise Ceyda Çakıcı Baş üstleniyor. 320 sayfadan oluşan roman, Ocak 2023 itibarıyla raflardaki ve dijital kitap satış mağazalarındaki yerini almaya başladı.

Son olarak kitabın giriş sayfalarını ve ilk bölümünü içeren ÖN OKUMAsı için buraya tıklayabilirsiniz.

Uçuş 416 Romanı için Hazırlanan Tanıtım Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Kitabın tanıtım videosuna YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

T.J. Newman imzalı Uçuş 416’nın konusunu sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

8,8 Milyar Yıl Öncesinden Gelen Sinyal Tespit Edildi

8,8 Milyar Yıl Öncesinden Gelen Bir Sinyal Tespit Edildi: Evrenin Geçmişine Dair Önemli Bilgiler Keşfedilebilir

Sandman 2. Sezon Çekim Tarihleri Belli Oldu

“The Sandman”in 2. Sezon Çekimlerinin Ne Zaman Başlayacağı Ortaya Çıktı