in

Selvi Atıcı’dan Yerli Fantastik Romana Dikkat Çeken Katkı: “Vahşi”

Selvi Atıcı, yeni romanı “Vahşi” ile okuru fantastik bir diyara davet ediyor. Nemesis Kitap’ın yayımladığı eserden tadımlık ÖN OKUMA haberimizde.

Vahşi - Selvi Atıcı Ön Okuma
- Reklam -
- Reklam -

Daha çok aşk, gerilim ve polisiye türündeki romanlarıyla tanıdığımız Selvi Atıcı, bu sefer ellerini fantastik bir diyara uzatıyor. Vahşi romanı, okura büyülü bir macera vadediyor.

İnternet üzerinden yayınladığı öykü ve romanlarıyla kendisine hatırı sayılır bir okur kitlesi bulan ve 2011 yılında ilk matbu kitabını okurla buluşturan Selvi Atıcı, bugüne dek birçok roman kaleme aldı. Kimliksiz, Pinokyo’nun Rüyası, Biz, Ben İyi Bir Kızdım gibi eserleriyle tanınan, genellikle aşk ve gerilim gibi konuları ele alan Atıcı, yeni romanında fantastik bir yazın tarzını öne çıkartıyor.

Yazarın, tıpkı önceki kitaplarında olduğu gibi Nemesis Kitap etiketiyle çıkan Vahşi adlı romanı, bir prensin başından geçen olayları anlatıyor. Trion Krallığı’nın tek varisi ve ordusunun kumandanı Ros Dillon’un, gönlünü düzene karşı çıkan bir kıza kaptırmasını ve ardından ihanete uğrayıp yurdundan sürülmesiyle başlıyor.

- Reklam -

İntikam yemini eden Ros Dillon’ın hikâyesini konu edinen Vahşi’nin tanıtım yazısı ise şu şekilde:

Vahşi – Selvi Atıcı | Arka Kapak Yazısı

Kazananı ihanetin belirlediği bir krallık…

Vahşi - Selvi AtıcıTrion Krallığı’nın yakışıklı prensi Ros Dillon, bir liderde olması gereken her özelliğe sahiptir. Cesareti ve zekâsıyla hem savaş alanında, hem de güç oyunlarının döndüğü krallığında her zaman bir adım önde olmayı başarır. Ancak kaderin onun için başka planları vardır: Genç adam hiç beklemediği bir ihanete uğradıktan sonra kendi krallığından bir suçlu gibi kaçmak zorunda kalır. Ölümün soğuk nefesi ensesinde olsa bile, bir gün mutlaka geri dönüp intikamını alacağına dair ant içer. Tehlikelerle dolu bir intikam savaşı…

- Reklam -

Ros’un sığınabileceği tek yer vahşi bölge adındaki tehlikeli topraklardır. Her adımda yeni bir zorlukla karşı karşıya kalır: yırtıcı hayvanlar, zehirli su kaynakları, vahşi insanlar ve güçlü kadın savaşçılar…

Ros hayatında gördüğü en yetenekli savaşçılardan biri olan Val’la burada tanışır. Genç kadın, bu vahşi topraklarda hayatta kalabilmesi için Ros’a yardım teklifinde bulunur. Ancak her yardımın bir karşılığı vardır. İntikam ateşiyle yanan Ros, bu uğurda nelerden vazgeçecek, ne kadar ileri gidebilecektir?
Baş editörlüğünü Rose Mary Samanoğlu’nun üstlendiği kitabın editörlüğü ve düzeltisi Merve Mumcu’ya, kapak tasarımı ve sayfa düzeni de Çağla Yön’e ait.

416 sayfadan oluşan Vahşi’nin ilk bölümünü içeren ÖN OKUMA’sı için de BURAYA tıklayabilirsiniz.

Kitabın konusunu sizler nasıl buldunuz? Yazarın daha önce herhangi bir eserini okumuş muydunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Yazar Jane Rogers ile Video Röportaj

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    İlginç ve yeni bir şeyler sunuyormuş gibi durmuyor kitap arka kapak yazısından anladığım kadarıyla ama belki içerik zengindir. Ama ben bu arka kapak yazısını okuyunca bu kitabı alacağımı sanmam. Bir de kapak resmi. Şahsen bu tarz kapakları sevmiyorum. Nedense bana kalitesiz romanları hatırlatıyor, hani üç beş liralara satılanlar vardır ya.

    Bunlara rağmen eğer güzel bir romansa okuru bol olsun. :slight_smile:

  2. Avatar for isisdensm isisdensm dedi ki:

    Türk yazarlarından okuduğum bilim kurgu ve fantastik kitapların üzerimde yarattığı hayal kırıklığı beni öyle soğuttu ki… İster istemez ön yargılı yaklaşıyorum artık. Yeni bir kitap için de kolay kolay da ikna olacağımı hiç sanmıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Stephen King Mahşer Koronavirüs

Stephen King, Mahşer Romanı Üzerinden Koronavirüs Uyarısı Yaptı

KR Kitap Kulübü #14 Shirley Jackson - Piyango ve Diğer Öyküler

KR Kitap Kulübü #14 Shirley Jackson – Piyango ve Diğer Öyküler