in ,

Vampir Günlükleri Serisi Televizyona Geliyor!

Anne Rice tarafından kaleme alınan ve vampir edebiyatının en iyi örneklerinden biri sayılan Vampir Günlükleri serisi dizi olma yolunda hızla ilerliyor.

vampire chronicles
- Reklam -
- Reklam -

Vampir edebiyatının en iyi eserlerinden olarak kabul edilen Vampir Günlükleri (Vampire Chronicles) serisinin yazarı Anne Rice, kendi Facebook profilinden yaptığı açıklamayla serinin yayın haklarını tekrar elde ettiğini ve televizyon dizisi için çalışmalara başladığını duyurdu.

Seriden daha önce beyaz perdeye uyarlanan Vampirle Görüşme (Interview with the Vampire, 1994) ve Lanetliler Kraliçesi (Queen of the Damned, 2002) filmleri de ilgi görmüş olsa da, yazar Rice vampirlerin televizyona ait olduğunu düşünüyor ve ekliyor:
Hayalim Lestat, Louis, Armand, Marius ve kalan tüm karakterler için yüksek kaliteli bir televizyon dizisi. Televizyonun altın çağını yaşadığımız şu günlerde, böyle bir dizi vampirlerin hikayesini anlatmak için iyi bir yol.
Oğlu Christopher Rice ile birlikte dizinin yönetici yapımcılığını üstleneceğini söyleyen yazar, ayrıca ucu açık bir dizi için pilot bölüm için detaylı bir taslak hazırladıklarını belirtiyor. Dizinin, serinin ikinci kitabı olan ve ilk kez 1985 yılında yayımlanan The Vampire Lestat kitabındaki olaylarla başlayacağını belirten yazar, serinin “Game of Thrones gibi sadık bir şekilde.” işleneceği sözünü vermeyi de ihmal etmiyor.

Serinin dünyada ne kadar ilgi gördüğü düşünülürse, dizisinin de vampir kurgusundan hoşlanan seyircilerin hoşuna gideceğine kesin gözüyle bakabiliriz.

- Reklam -
- Reklam -

Türker Beşe

Müzmin arkeolog adayı. 4 yaşında atari oynamakla başlayan oyunculuk macerası şiddetle devam etmektedir. Okuma zevki günden güne değişmekle birlikte, tuhaf kurgu, büyülü gerçeklik ve tekinsiz korkudan aldığı keyfi hiçbir türden alamaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

arcanum unbounded ust

Brandon Sanderson’ın Yeni Öykü Kitabı “Arcanum Unbounded” Çıktı

partilerde kizlarla ust

Gaiman’ın “Partilerde Kızlarla Nasıl Konuşulur” Adlı Ödüllü Öyküsü Çizgi Roman Oldu!