in

Witcher Evreni Sonunda Bizlerle Buluşuyor!

The Witcher kitap ve oyunlarının geçtiği dünyayı tarihinden büyü sistemine dek tüm detaylarıyla ele alan kaynak kitap sonunda raflarda!

Witcher
- Reklam -
- Reklam -

CD Projekt RED ve Dark Horse Comics’in ortak çalışması olan Witcher Evreni (The World of The Witcher) kitabı, Pegasus Yayınları aracılığıyla raflardaki yerini aldı. Witcher serisini oluşturan tüm kitap ve oyunları kapsayan bu ciltte Kıta’nın tarihi, coğrafyası, büyü sistemi, dinler ve diyarda kol gezen canavarlar gibi konular ele alınıyor. Bunlara ek olarak Witcher’ların yaratılışı ve Rivyalı Geralt’ın yaşam öyküsü de yine sayfalarda yer alanlardan…

[Witcher Evreni İncelemesi]

Witcher Evreni | Arka Kapak

Canavar Avcılarının Dünyasına Hoş Geldiniz.Witcher

Witcher evreninin zengin ve karanlık dehlizlerini keşfederken Yennefer, Dandelion, Geralt ve daha niceleri size rehberlik edecek. Bu muhteşem, ciltli ve resimli kitabın sayfalarında gezinirken Witcherlar ve yaşadıkları dünya hakkında merak ettiğiniz her şeyi bulabileceksiniz.
Kuşe kâğıda basılı, ciltli ve illüstrasyonlu olan eser Dandelion, Vesemir, Yennefer, Villentretenmerth ve Geralt gibi karakterlerin ağzından yazılmış.

- Reklam -

İlk bölümde Kürelerin Birleşimi’nden başlayarak bu dünyada yaşayan ırkların buraya nasıl geldiği, krallıkların nasıl kurulduğu, Kıta’nın tarihi ve coğrafyası gibi bilgiler yer alıyor. Daha sonra büyü sisteminin nasıl çalıştığı, kıtada inanılan dinler ve bu diyarlarda kol gezen canavarlar anlatılıyor.

Son olarak ilk kitaptan son oyuna dek Geralt’ın yaşadığı maceralara yer verilmiş. O yüzden bütün kitapları okuyup tüm oyunları bitirmediyseniz son bölümü es geçmenizi tavsiye ederim.

Çevirisini bendeniz M. İhsan Tatari’nin, editörlüğünüyse Kemal Küçükgedik’in üstlendiği Witcher Evreni şu anda ön siparişte. Raflardaki yerini alma tarihiyse 4 Şubat 2020.

- Reklam -

Serinin yazarı Andrzej Sapkowski’nin diziye ve oyunlarına dair verdiği son söyleşiye buradan, kitapların okuma sırasına ise şuradan göz atmanız mümkün.

Bitirirken serinin son kitabı Gölün Hanımı’nın da bugün ön siparişe açıldığını hatırlatalım. Seriye dair görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.


* The Wicher Dizisi 1. Sezon İncelemesi

* Witcher: Bazı Şeyler Biter, Bazı Şeyler Başlar

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

the crow sony yeni yapim

The Crow Yeniden Sinemaya Uyarlanıyor

The Matrix Priyanka Chopra Jonas

The Matrix 4 Kadrosuna Bir “Dünya Güzeli” Katılabilir